Набір інструментів ТУЛЗ Авантюрист

Новий продукт

Набір інструментів ТУЛЗ Авантюрист Розгорнути

Набір, який має бути у кожного чоловіка!

Завдяки стильній упаковці, набір стає готовим подарунком, що вразить і стане у нагоді не один раз.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

1 380,00 грн.

Що в наборі?

Багатофункціональний ліхтарик – освітить палатку, шлях у темряві і навіть вміє посилати сигнали про допомогу. Незамінний помічник в екстрених ситуація. До того ж, ліхтарик має міцний карабін, тому його можна пристебнути до сумки чи рюкзака.

Універсальний мультитул, що містить всередині ніж, пилку, напилок, плоскогубці, відкривачку для пива чи консервів, хрестоподібну викрутку з перехідником і дев’ятьма насадками під гвинти різних видів та розмірів (шестигранні, плоскі і хрестоподібні і т.д.). До того ж, він цілком безпечний і надійний у використанні завдяки фіксаторам, що не дають інструментам закритися від легкого натискання.

Компактний і ультратонкий мультитул-візитка поєднує в собі ніж, пилку, викрутку, лінійку, гайкові ключі і при цьому легко поміститься в гаманці, візитниці чи кармані куртки. Ви швидко забудете, що він з вами, але у важливий момент він вчасно допоможе.

 

Випадки, коли раптово і терміново потрібна викрутка або ніж трапляються нечасто. Але як трапляються, то вони необхідні вкрай і яке ж щастя, якщо вони знаходяться (у вашому мультитулі, наприклад, який ви завжди маєте при собі) – відчуття, що світ врятовано!

Саме тому такий набір мультитулів – це корисний і класний подарунок для кожного чоловіка не залежно від професії, роду діяльності чи віку. Ходить він у походи, чи щодня їздить в офіс – набір «Авантюрист» стане чудовим подарунком.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.