Подарунковий бокс «Keep calm»

Новий продукт

Подарунковий бокс «Keep calm» Розгорнути

Подарунковий бокс – це наше рішення-підказка для тих, хто загубився в різноманітті товарів на сайті і не знає як все скомбінувати чи що обрати.

Яскравий, веселий бокс наповнений гумором та маленькими, корисними подаруночками. Ідеальний варіант, щоб подарувати колегам чи начальству, їм то точно «Узбагоїн» не завадить деколи.

Детальніше

450,00 грн.

Замість 560,00 грн.

Зміст пакетів

  • Чай Papa Design Антистрес узбагоїн Чай Papa Design Антистрес узбагоїн
    Немає в наявності
    1 x Чай Papa Design Антистрес узбагоїн
    6449

    Ти опинився на цій сторінці не випадково! І наш чай створений, щоб вирішити всі твої проблеми. Просто завари собі чашечку цього прекрасного напою і всі твої проблеми вирішяться! Маса нето: 90 гр Термін придатності: 12 місяців

    160,00 грн.
  • Коробка різних розмірів Craft Коробка різних розмірів Craft
    Доступно
    1 x Коробка різних розмірів Craft Упаковка-упаковка в...
    9513

    Крафтова коробка різних розмірів. Наповнювач: деревна стружка Стрічка: в асортименті, залежить від наявності на складі. При оформленні замовлення наш менеджер підкаже потрібний розмір коробочки для обраних подарунків.

    30,00 грн.
  • Жувальна гумка Otdushi Made Пендальгін екстра Жувальна гумка Otdushi Made Пендальгін екстра
    Доступно
    1 x Жувальна гумка Otdushi Made Пендальгін екстра
    9791

    Той самий магічний «копняк», який був потрібен.   Склад: 10 жуйок. Можливо, це всього лише м’ятна жуйка. Можливо? Бо можливо, що це та сама панацея від проблем, яку ми всі давно шукали. Ніякої шкоди точно не принесе, то чому ж не спробувати?! Впевнені, що в тебе є друзі, знайомі та колеги, які точно потребують «Пегдальгін Екстра»

    60,00 грн.
  • Жувальна гумка Otdushi Made Пофігін форте Жувальна гумка Otdushi Made Пофігін форте
    Доступно
    1 x Жувальна гумка Otdushi Made Пофігін форте
    9792

    Освіжує дихання і твоє сприйняття всього навколо.   Склад: 10 жуйок. Можливо, це всього лише м’ятна жуйка. Можливо? Бо можливо, що це та сама панацея від проблем, яку ми всі давно шукали. Ніякої шкоди точно не принесе, то чому ж не спробувати?! Впевнені, що в тебе є друзі, знайомі та колеги, які точно потребують «Пофігін Форте»

    60,00 грн.
  • Блокнот у клiтинку Orner Store «Я все встигаю» Блокнот у клiтинку Orner Store «Я все встигаю»
    Доступно
    1 x Блокнот у клiтинку Orner Store «Я все встигаю»
    65830

    Плануй, малюй, роби нотатки в гарному блокноті. 144 сторінок у клітинку вистачить на великі та маленькі мрії, а формат А5 зручно брати з собою і на роботу, і в подорожі.

    250,00 грн.

Якщо вам набридлі банальні подарункові бокси із солодощами, якими переповнений весь інтернет, тоді ви знайшли правильний сайт із подарунками. Ура-ура! Тут ми збираємо найцікавіші речі для ваших презентів і гарненько пакуємо їх в бокси.

 

Що всередині:

  • Яскравий записник в крапинку «Я все встигаю»
  • Гумористичні жуйки «Пофігін» та «Пендальгін»
  • Ароматний, заспокійливий чай «Узбагоїн»

 

Чим особливий цей подарунковий бокс?

Найкращий подарунок – це емоції, або щось корисне. Цей бокс поєднав одне і друге! Позитивні емоції, радість і сміх гарантовані з першого ж моменту відкриття боксу.

Веселі жуйки «Пофігін» та «Пендальгін» неодмінно стануть у нагоді вашим колегам чи керівнику/ керівниці, а може й не один раз, під час робочого дня. Освіжать дихання, заспокоять і додадуть мотивації рухатись далі, якщо сили вже закінчились.

Узбагоїн ми радимо пити тоді, коли нерви вже на межі, а в записнику ще безліч нових завдань з дедлайнами на вчора. Блокнот в крапинку «Я все встигаю» ми поклали спеціально для важливих нотаток, запису всіх справ на день, які так приємно буде потім викреслювати, для творчості та просто для того, щоб він щоразу піднімав настрій своєю яскравою обкладинкою.

 

Пакування: яскрава стрічка в тон боксу.

Такий спосіб пакування дає можливість Вам відкрити бокс при отриманні, підписати листівку та доповнити його за власним бажанням.

Також у нас можливо обрати послугу «Упаковка» та загорнути бокс в яскравий подарунковий папір.

 

Цей бокс лише один із багатьох можливих варіантів цікавих поєднань для подарунку, який буде не просто веселим і оригінальним, але і корисним, водночас.

Бажаєте щось в ньому змінити? Легко! Дзвоніть намми швиденько трансформуємо його під ваші побажання.

 

Як скласти свій індивідуальний бокс?

  1. Зателефонувати нам по номеру, що вказаний у розділі «Контакти»
  2. Висловити свої побажання щодо вмісту бокса по товарам, що є у нас на сайті або сказати бюджет і кому збираєтесь дарувати.
  3. Ми підберемо декілька варіантів та надішлемо фото в Viberчи Telegram, щоб ви змогли обрати максимально цікавий варіант.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.