Подарунковий бокс «Best wife ever»

Новий продукт

Подарунковий бокс «Best wife ever» Розгорнути

Подарунковий бокс – це наше рішення-підказка для тих, хто загубився в різноманітті товарів на сайті і не знає як все скомбінувати чи що обрати.

Це бокс-зізнання у коханні. У ньому є все, щоб ваша кохана відчула себе особливою. Ми наповнили коробочку різними милими подарунками, які як найкраще передадуть вашу турботу і любов до неї.

 

Детальніше

560,00 грн.

Замість 590,00 грн.

Зміст пакетів

  • Набір шоколадок з передбаченням «7 сторін моєї любові» Набір шоколадок з передбаченням «7 сторін моєї любові»
    Доступно
    1 x Набір шоколадок з передбаченням Happy bag 7 сторін моєї...
    4259

    Смачний шоколад і найніжніші слова, що влучають в саме серце! Ідеальне поєднання, щоб висловити свої почуття коханій людині.  Мова: українська Вага набору: 87,5г Розмір: 130х80 мм Смак: чорний шоколад (вміст какао 73%) з трюфельною начинкою

    120,00 грн.
  • Чекова книжка бажань Fun Games для неї Чекова книжка бажань Fun Games для неї
    Доступно
    1 x Чекова книжка бажань Fun Games для неї
    6989

    Найцінніший подарунок – це емоції і увага, яку ви можете подарувати один одному. З нашими купонами ви даруєте все одразу. 12 цікавих завдань, які точно сподобаються кожній дівчині, а у ваші стосунки внесуть додаткових розваг, пікантних емоцій і нових відчуттів.   Матеріал: ламінований картон Розмір: 10х17 см

    140,00 грн.
  • Бомбочка для ванни Petrushka Berries Бомбочка для ванни Petrushka Berries
    Доступно
    1 x Бомбочка для ванни Petrushka Berries
    8739

    Багато хто думає, що бомбочки придумані тільки для задоволення: вони мило шиплять, фарбують воду в різні кольори і наповнюють ванну ароматом. Насправді ці "шиплячі кульки" не просто урізноманітнюють ваші водні процедури, але і додають здоров'я та краси для вашої шкіри. Поєднайте приємне з корисним, прийнявши розслаблюючу ванну після насиченого дня!

    150,00 грн.
  • Коробка різних розмірів Craft Коробка різних розмірів Craft
    Доступно
    1 x Коробка різних розмірів Craft Упаковка-упаковка в...
    9513

    Крафтова коробка різних розмірів. Наповнювач: деревна стружка Стрічка: в асортименті, залежить від наявності на складі. При оформленні замовлення наш менеджер підкаже потрібний розмір коробочки для обраних подарунків.

    30,00 грн.
  • Чашка Prosto Mykolka Best wife ever
    Немає в наявності
    1 x Чашка Prosto Mykolka Best wife ever
    11883

    Ранок починається з улюбленої чашки і кави. На що надихає тебе твоя чашка? Який настрій створює на весь день? Об’єм: 320 мл

    150,00 грн.

Якщо вам набридлі банальні подарункові бокси із солодощами, якими переповнений весь інтернет, тоді ви знайшли правильний сайт із подарунками. Ура-ура! Тут ми збираємо найцікавіші речі для ваших презентів і гарненько пакуємо їх в бокси.

 

Що всередині:

  • Шоколадні цукерки з записочками про кохання «7 сторін любові»
  • Чекова книжка із завданнями «Для неї»
  • Чашка «Bestwifeever»
  • Ароматна бомбочка для розслаблюючої ванни з ягідним ароматом

 

Чим особливий цей подарунковий бокс?

Подарунковий бокс «Bestwifeever» – неймовірно милий, корисний і, водночас, з ноткою гумору. Це багато милих, приємних дрібниць для вашої дружини.

В боксі ми зібрали маленькі бажання наших клієнток, які чоловіки часто не помічають, купуючи щось банально-миле чи занадто практичне. Ароматна бомбочка для ванн подарує приємний, розслаблюючий вечір після насиченого дня. Шоколадки з романтичними записками будуть нагадувати про ваше кохання і викликати посмішку щоразу, коли вона смакуватиме їх разом з ранковою кавою. До речі, каву буде набагато приємніше пити з такої нової чашки.

Чекова книжка завдань – це набір маленьких завдань які жінкам деколи не хочеться робити, і приємностей, які чоловіки забувають робити. Тепер, вона сама вирішує, коли скористатись можливістю і видає купон, який потрібно реалізувати протягом декількох днів. Нічого складного, а от приємного – багато!

 

Пакування: яскрава стрічка в тон боксу.

Такий спосіб пакування дає можливість Вам відкрити бокс при отриманні, підписати листівку та доповнити його за власним бажанням.

Також у нас можливо обрати послугу «Упаковка» та загорнути бокс в яскравий подарунковий папір.

 

Цей бокс лише один із багатьох можливих варіантів цікавих поєднань для подарунку, який буде не просто веселим і оригінальним, але і корисним, водночас.

Бажаєте щось в ньому змінити? Легко! Дзвоніть намми швиденько трансформуємо його під ваші побажання.

 

Як скласти свій індивідуальний бокс?

  1. Зателефонувати нам по номеру, що вказаний у розділі «Контакти»
  2. Висловити свої побажання щодо вмісту бокса по товарам, що є у нас на сайті або сказати бюджет і кому збираєтесь дарувати.
  3. Ми підберемо декілька варіантів та надішлемо фото в Viberчи Telegram, щоб ви змогли обрати максимально цікавий варіант.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.