Шукаєш де купити класний, оригінальний подарунок у Хмельницькому? Тепер магазин, що зібрав в себе 100+ цікавих українських брендів вже відкритий в твоєму місті. Ура-ура! Корисні, небанальні і водночас трендові подарунки на будь-який вік, колір і смак, як то кажуть, зібрані в одному місті.

Ще не були у нас в шоурумі подарунків в Хмельницькому?

Тоді ось вам 6 вагомих причин зробити це вже сьогодні:

Всі найкращі подарунки з інстаграму в одному місці.

Як часто ми чуємо «ой, я бачила ці чашки в інстаграмі» або «клас, це той самий календарик/блокнот». Дійсно, багато наших виробників є молодими українськими брендами, які широко відомі і любимі в соціальних мережах. Ми і самі їх обожнюємо, збираємо всі круті ідеї/вироби у себе в шоурумі, працюємо без націнки (по тим самим цінам, що і у виробника), щоб ви завжди могли прийти і обрати всі свої омріяні подаруночки у нас, не чекаючи доставки.

 

Зручне місцерозташування.

Наш шоурумчик поселився в самому центрі Хмельницького. Лише 5 хвилин ходьби від Либідь Плази і ви вже побачите нашу кольорову стіну і усміхнені обличчя наших консультантів, які з радістю розкажуть про всіх наших виробників і всі потаємні секретики товарів у нас на полицях. За нашими чашечками, блокнотами і смаколиками ховається щось більше, ніж просто річ, там є ідея і безліч цінностей-корисностей, шматочки любові від виробників, які їх створюють.

 

Кожному своє: другу, коханій, мамі чи бабусі, або навіть новонародженому малюку – цікаві подарунки знайдуться для кожного.

І це не просто слова. Ми завжди уважно прислухаємося до ваших побажань, зберігаємо всі відгуки клієнтів та завжди в пошуках нових виробників! Ми пропрацьовуємо кожну тематику і свято, щоб кожен міг знайти собі та друзям подарунок до душі. Бариста він, айтішнік, любитель мандрів чи супер діловий бізнесмен – подарунки є всім. Тематичні боксики коханій, милі подарунки мамі чи бабусі, чи щось дуже миле для сестрички – приходь, ми порадимо щось саме те, від чого в них будуть сяяти очі.

 

Як каже народна мудрість: спочатку дивляться на упаковку, а потім на сам вміст.

Ну а хто ж не любить красиву упаковку?! Який ж то кайф, коли ти бачиш яскраву коробку, потім розриваєш весь подарунковий папір і нарешті очі починають сяяти від щастя ще сильніше, бо всередині саме те, про що так мріялось. Ох, це незабутнє відчуття. Тому у нас є послуга упаковки. І не важливо де ви придбали подарунок – у нас чи десь в іншому місці, до нас ви завжди можете прийти і запакувати свій подарунок в класнючий подарунковий папір.

Подарункові бокси у нас можна придбати вже готовими, скласти самостійно або замовити на доставку. В продажу є навіть коробочки різних розмірів, які також можна придбати окремо.

 

Ціни від виробника і подарунки на будь-який бюджет.

Потрібен бюджетний подарунок? Чи якийсь милий і недорогий презент друзям? У нас є варіанти на будь-який бюджет. Від 200 і до 2000, ніяких обмежень для вашої уяви. )) Головне, що в кожному подарунки є частинка вашої любові і він красиво запакований, про останнє ми подбаємо.

До речі, одна з фундаментальних ідей нашого шоуруму полягає в тому, що всі товари у нас представлені за тими самими цінами, що і у виробника. Ніякої націнки. Тому тепер, коли ви раптово забули про день народження колеги, або побачили в інстаграмі новинки вашого улюбленого бренду – знайте, що знайти подарунок, роздивитись новинки, придбати все швидко і в гарній упаковці можна у нас в шоурумі, не чекаючи на доставку.

 

Даруй радість щодня: у нас є безліч ідей, як потішити своїх рідних милими дрібничками!

Не вистачає фантазії? Вона каже, що ти не романтичний? Здивуй всіх! Ми допоможемо тобі у цьому. Дарувати радість так легко, от наприклад, маленька листівочка з написом «ти прекрасна наче квітка», що таємничим образом опинилась у неї на подушці змусить світитись її внутрішнє сонечко весь день І це так просто зробити, а по фінансам – лише 10 гривень, але скільки щастя.

Мамі можна написати книжечку з компліментами, бо казати їх завжди не вистачає часу, фантазії та інших відмазок, а книжечка наштовхує на потрібні слова і дарує мамі безмежну кількість вашої любові та тепла.

Коханому чоловіку можна подарувати «купони бажань», де є такі купони як «миття посуду», «відмова від шопінгу», або «сьогодні фільм обираю я» - такі дрібниці повсякденного спільного життя, але як приємно деколи скористатись таким купоном, вручити і не мити посуд, або обрати свій улюблений фільм. Хіба ж не так? Хто вже давно в стосунках, певно, зрозуміє весь їх кайф.))

Тож, коли шукатимете «шось» на подарунок – запам’ятайте нашу адресу вул. Кам’янецька 52/2. Орієнтиром може бути колишнє Мисливство-Рибальство. Йти треба по стороні нової пошти №5, від неї пару кроків вниз за Дельта Банком праворуч побачите нашу вивіску – «Знайди собі ШОСЬ». Місце, де зібрано безліч подарунків для вас.