Тимчасові тату – це просто ідеальний аксесуар на літо. Можна експериментувати з принтами, влаштовувати незабутні фотосесії і змінювати малюнок хоч щотижня.

Давно мрієш про кольорову татушку на всю спину? Або про красивий квітковий принт на руці? З тимчасовими тату – це все можливо!

 

Де купити тимчасове тату?

Вибрати тату можна у нас на сайті, ми зібрали кілька топових брендів, які відрізняються своєю високою якістю і неймовірною різноманітністю малюнків як кольорових, так і контурних, чорних. У нас навіть є різні чоловічі тимчасові тату, і наймиліші – для дітей.

Вибирай ті, що більше підходять тобі по стилю або навпаки – ризикни і відкрий для себе щось нове. Експериментуй з неймовірно красивими, великими, акварельними, квітковими принтами або навпаки доповнюй настрій мініатюрними татушками з милими деталями. Обирай грайливі татушки-веснянки для вечірок і святкування Днів Народжень. Даруй подругам! Наважуйся на свої найбезумніші ідеї – змити завжди легко!

 

Якщо ж ти визначилася з вибором, але виникли сумніви як нанести тимчасове тату, то ми зараз тобі все детально розкажемо. Це дуже просто і можна зробити прямо на роботі, в універі або з подружками вдома.

Тимчасове тату 1

Тимчасове тату 2

Тимчасове тату 3 

Як наносити тимчасове тату?

Крок 1. Вибери малюнок і відріж той шматочок, який хочеш нанести.

Крок 2. Підійди до дзеркала і точно визначься куди хочеш нанести тату.

Крок 3. Протри мокрою серветкою те місце, куди будеш наносити тату. Важливо, щоб на шкірі не залишилося слідів кремів або олійок, шкіра повинна бути сухою.

Крок 4. Підготуй склянку з водою, її потрібно зовсім небагато, і ватяний спонж або серветку складену в декілька шарів (щоб вона не розмокла). Намочи спонж або серветку.

Крок 5. Зніми захисну плівку з татушки і приклади малюнком до шкіри в тому місці, де ти хочеш її нанести. Важливо! З цього моменту її краще не рухати.

Крок 6. Легкими рухами промокни татушку мокрим спонжем. Терти її сильно не потрібно, просто прикладай спонж до татушки так, щоб гарненько змочити всі її ділянки і потримай протягом приблизно 30 секунд.

Крок 7. Злегка підніми край папірця від татушки, якщо малюнок вже добре зафіксований на шкірі, то більше промокати тату не потрібно. Зніми захисний папірець і все готово!

Крок 8. Насолоджуйся свої новим тату! Роби кльові фотки і кайф від себе.

Попереджаємо, тату виглядає дуже кльово і реалістично, тож будь готова до захоплених поглядів навколо. ))

 

 

Якщо ти вирішили прикрасити свій образ безліччю татушок для вечірки або фотосесії, а тепер настав час йти на роботу, і вони тобі здаються злегка недоречними – їх дуже просто зняти.

Временное тату 1 

Временное тату 2 

Временное тату 3 

Як зняти тимчасове тату?

Крок 1. Візьми спиртовий розчин або ефірну олію (столова оливкова олія, кокосова, косметична або дитяча – підійде будь-яка).

Крок 2. Візьми ватний спонж або серветку складену в декілька шарів і нанеси трохи масла.

Крок 3. Приклади на кілька секунд масляний спонж або серветку до татушки, потримай 30 секунд і потім протри шкіру. Якщо все не знялося з першого разу, то просто повтори процес заново.

Крок 4. Очисти шкіру вологою серветкою від маслянистих залишків і все готово!

 

Експериментуй і прикрашай свій образ тимчасовими тату. Наважся на своє грайливе, тимчасове божевілля!