Подарунок на День матерыТсс! По секрету: у день матері подарунок - не головне. Для неї ви, ваше здоров'я, успіхи, удачі - безцінний скарб, його неможливо купити за всі гроші світу. А ще вона цінує турботу. Якщо у другу неділю травня ваша найдорожча людина отримує невеликий і дуууже раптовий сюрприз - це й буде щастя . Ми знаємо, перевіряли.

Мами відрізняються віком, темпераментом, способом життя. Проявіть фантазію, покажіть: вам важливі її захоплення, інтереси, мрії. Матеріалізуйте вашу увагу персональним презентом. Тільки від вас - для неї.

Леді-бос: функціональний подарунок на день матері

Вона діловита, цілодобово на зв'язку з клієнтами, контролює проекти, дедлайни, графіки. А в глибині душі жорстка бізнес-вумен все ще дитя, що радіє кольоровим обкладинкам, красивим папкам та яскравим ручкам.

Даруйте офісний нестандарт – щось здатне розрядити напружену обстановку, викликати на відверту розмову, зацікавити оточення. Бізнесвумен люблять мультифункціональні девайси, які підкреслюють жіночність, смак, чарівність власниці. Приклад - протектор для кабелю CABLE BITE: симпатичні звірятка захищають роз'єм зарядки смартфона в жіночій сумочці. Барвисто, практично, завжди стане в нагоді.

Під час бізнес-вояжу виручають дамські чохли для ноутбуків з високотехнологічного тайвеку. Супер-міцний матеріал виробляють в Люксембурзі та США, він поєднує якості плівки, поліетилену й паперу. Невагомий тайвек зберігає форму, не пропускає воду. У магазині Щось чохли прикрашені авторськими принтами українських дизайнерів WEBAD, Марічки Рубан, RCRKHOMENKO.

Поліглот: мотиваційний подарунок на день матері

Незалежно від віку вона наполегливо вивчає англійську? Допоможіть непомітно, без зусиль збільшити словниковий запас. На 95% більше інформації засвоюється методом розподілені повторення. Виручають кольорові картки для вивчення мови з транскрипцією від English Student.

Незвичні фрази запам'ятовуються без зусиль, коли все нагадує про мову. Так працює розфарбований смішними ілюстраціями Олександра Шатохіна «Inspiring Calendar». Він «вічний»: не залежить від конкретного року, сторінки без вказівки днів тижня. Кожен день - цитата англійського автора, картинка + посилання на мотивуюче відео.

Господарочка: практичний подарунок на день матеріПодарунок мамі

Будинок для будь-якої жінки - уособлення надійності + постійне поле для творчих експериментів. Героїня весняного свята серйозно захоплюється кулінарією? Сподобається фартух з веселим написом для дегустаторів експериментальних страв. Освоїти складну рецептуру допоможе нетривіальний кухонний гаджет, вдале поєднання інгредієнтів нагадає яскравий блокнот для рецептів. Будь-яка господиня із задоволенням прикрасить стіл авторським посудом.

Справжні господині люблять й вміють прикрашати свій будинок. Вони оцінять інтер’єрний декор, речі для затишку, створення індивідуального стилю:

·        до будь-якого інтер'єру, від лофту до арт-деко пасує EMPTY VASE: скляний стакан зберігає воду для свіжих квітів, вигин металевого каркасу імітує силует вази;

·        кілька місяців наповнює кімнату свіжим ароматом модний аромадиффузор у напівпрозорій колбі з паличками від Esse Home;

·        головні події дитинства в лаконічній фоторамці ручної роботи Coquelicot прикрасять фамільний комод.

Мандрівниця: корисний подарунок до дня матері

Країни знову відкривають кордони, попереду очікування, враження, емоції, знайомства. Мандрівники - особлива порода людей, вони починають планувати стежки майбутнього вояжу, ще не повернувшись з попереднього. У квартирах завзятих туристів зберігаються карти з пройденими та наміченими маршрутами, сувеніри з далеких мандрів, тревел-кейси для документів і ваучерів, яскраві бирки для багажу. Доповніть її колекцію, так ви віртуально подорожуєте разом з нею.

Під час авіаперельоту дами турбуються за провезення улюблених парфумів, шампунів чи кремів: у багажу флакони можуть розбитися, а в ручній поклажі дозволено перевозити рідини об'ємом до 100 мл. Подаруйте туристці Travel set: передбачена правилами прозора упаковка, мініатюрні ємності. Об'єму парфумерії вистачить для двотижневого відпочинку.

Парасолька - обов'язкова частина спорядження досвідченого туриста. Функціональна парасолька Blunt витримує ураган, вона пройшла 38 тестів в аеродинамічній трубі; спиці не ламаються й не вивертаються. Міцний поліестер Quick Dry висихає повністю за 10 хвилин.

Потрібний девайс для мандрівників - складна пляшка з харчового силікону Loaf. У складеному вигляді - всього 11см, майже нічого не важить, легко вміщається в рюкзак чи сумочку. Розвернута ємність вміщує 0,5 л.

Блокнот до дня матеріЗворушливий подарунок мамі на день матері

Трохи креативу + терпіння + творча наснага: ваш сюрприз гідно оцінять. У колекції Щось виберіть свій варіант блокноту-визнання з персональними присвятами. Зробіть його унікальним - доповніть своїми щирими словами, картинками, фотографіями, стікерами.

Особливий дар - створений вами фотоальбом. Компанія Orner Store розробила лінію альбомів з тематичними обкладинками. Заповніть 30 сторінок власними емоціями. Фотографії, квитки, листівки, малюнки, вірші та міні-розповіді: все, що нагадує про чудові моменти, що проведені разом з рідними.

Гарантуємо - ваш труд героїня свята гордо продемонструє подругам й колегам на роботі. Або буде гортати альбом сама, потайки, зі сльозами щастя на очах.

Лакомка: оригінальний подарунок до дня матеріБокс до дня матері

Дівчатка від 2 до 125+ люблять солоденьке. Леді зі смаком воліють солодощі в оригінальній упаковці - зі змістом, що піднімають настрій, задають позитивний настрій на цілий день. 

Порадуйте вашу любимую матусю коллекційними баночками «мед-шмед». Це не просто мед, це 100% позитиву в лаконічному дизайні з кумедними назвами. Лінія «мед-шмед» постійно оновлюється, поповнюється нестандартними смаковими поєднаннями. Відмінна ідея для сімейного застілля, посиденьок з подружками і чаювання на роботі.

Всі без винятку жінки мріють, турбуються, переживають. Розвійте сумніви за допомогою веселої магії. Побажання і відповіді на різноманітні питання заховані у шоколадки Happy Bag чи класичні печива з передбаченнями. Захоплююча сімейна гра: передбачення готові, досить відкрити оздоблену кумедними написами й картинками коробку Otdushi Made або PAPA DESIGN.

Підберіть свій сюрприз на другий день травня або просто - без приводу. Тільки ви знаєте - що їй найбільше сподобається. Здивуйте. Порадуйте. Подаруйте частинку своєї любові.

Якщо Вам не допомогла стаття - перегляньте відео з прикладами ТОП подарунків для мами на День Матері