Корпорація  ?м?о?н?с?т?р?і?в? подарунків ШОСЬ відкриває нову крамницю подарунків у місті Лева! Тепер жителі Львова не лише можуть отримати товари Новою Поштою, а й відвідати магазин, і помацати все власноруч. Ми знаємо як це важливо: побачити те, що хочеш купити вживу. Тому і започаткували ще одне відділення, для західняків, які хоч і люблять онлайн покупки, часом не проти здійснити міні-подорож містом, щоб знайти ідеальний подарунок до будь-якої нагоди.

Здається, що Львів, розбалуваний різноманітними сувенірними крамничками і концепт сторами, може холодно віднестись до відкриття «чергового» гіфт шопу. Але є кілька вагомих причин, чому "Шось" має завоювати і завоює серця жителів і гостей культурної столиці України.

Отож, чому варто довірити "Шось" обрати для тебе оригінальні подарунки у Львові та поза ним?

Бюджет runs the world?

Багато хто думає, що саме гроші – це найважливіший фактор у виборі презента. Маленький бюджет автоматично дорівнює покупці сувенірчика сумнівної якості. Ми розбиваємо цей міф, як колись ти розбивав свою копілку, аби купити подарунок мамі на день народження! "Шось" пропонує дарунок на будь-який бюджет.

Відкладаєш щомісяця гроші зі степухи, і досі не знаєш що подарувати подрузі? Не біда, наші консультанти допоможуть обрати потрібний презент на потрібну суму, і виглядатиме він краще за втричі націнений гіфт з сусіднього магазину.

Або ж ситуація реверсивна, і ти вже кілька місяців ламаєш голову, що б такого подарувати босу на важливу подію? А бос вже має все про що мріяв він і ти, і увесь офіс. Щось унікальне, статусне і супер-презентабельне гарантовано знайдеш на полицях "Шось".

Подарунки для коханих, родичів чи колег: долаємо творчу кризу

Ми чудово знаємо, як це буває, коли не знаєш, що подарувати, наприклад, коханому або ж обрати презент для брата. Часом, навіть, якщо знайомий з людиною роки, буває важко створити їй атмосферу справжнього свята, бо робив це вже безліч разів!

Тут на допомогу знову приходять наші обізнані консультанти і ну просто непристойно великий спектр товарів. Є спеціалізовані подарунки для найближчих і найрідніших. Особливими їх роблять персоналізовані написи та побажання. Адже, як буває приємно отримати, нехай, чергову баночку смачного варення із теплим написом "сестричці" або ж чашку для "найкращого тата", яку важко не використовувати.

Вважаємо нашим обов’язком також полегшити роботу HR-менеджерам у підборі корпоративних презентів. Подарунки чоловікам чи жінкам? Так, щоб було оригінально і усім без виключення сподобалось? З "Шось" це стає так само просто, як купити подарунок собі коханій/коханому.

"Шось" не лякає навіть шалена кількість свят чи подій

Крутиться голова, кидає то в жар то в холод, дихання збивається, а ноги так і намагаються підкоситися кожного разу, коли…ні ні, не хворієш, а згадуєш про чергове свято!

А їх так багато: 8 березня, Новий рік, Різдво, день захисника Вітчизни, день матері і батька, день святого Валентина та безліч інших, як оце новосілля, дівич вечір чи холостяцька вечірка.

Але і на ці, і на будь-які інші події знайдеться "саме той" дарунок. Бо ми у "Шось" любимо різноманітні виклики, і навіть на день котиків знайдемо тобі достойний презент.

Квіти жінкам, кульки дітям, а чоловікам шкарпетки? Надто просто, як на наш смак. Можна здивувати кохану скретч-картою на день народження, а татові підібрати зручний та стильний органайзер для документів. І от обов’язок подарувати щось "бо свято" перетворюється на приємність.

Упакування: дещо, що не можна ігнорувати

Всі про це знають, багато хто ігнорує, а ще більше навіть не задумуються, наскільки це важливо. Так, так, йдеться саме про упакування подарунка. Насправді, це актуально з кількох причин.

Перша, здається, банальніше не вигадаєш, це – естетичність. Спочатку ми оцінюємо презент у загорнутому вигляді, дивимось на упаковку, а вже потім розгортаємо його. Адже, приємніше отримати декорований подарунок, у красивому папері улюбленого кольору чи з яскравим принтом. Це складає перше враження! І про вас і, власне, про подарунок.

Друга ж причина криється у візуальних хитрощах. Навіть якщо ви оберете класичний гіфт, який вже дарували кілька разів, як наприклад, гарний блокнот з ручкою, правильне упакування допоможе вам зберегти свою репутацію дарувальника №1. Будь-яка дрібничка перетворюється на сюрприз, якщо загорнута у подарунковий папір.   

P.S. особливо це актуально, коли гадаєш, що подарувати дівчині.

Ми у "Шось" знаємо цінність красивого упакування і готові загорнути тобі будь-яку дрібничку і великий презент або запропонувати крафтові коробки, щоб скласти класні подарункові бокси.

Зручне розташування: не просто слова для нас

Окей, великий вибір товарів, готовність знайти забаганки для ваших рідних і знайомих це усе добре, але що робить "Шось" справді унікальною крамничкою у найтуристичнішому місті України? Власне, у питанні уже є відповідь!

Ми цінуємо наших клієнтів, тому подбали, аби вам було зручно та спокійно обирати подарунки подалі від метушливих натовпів гостей міста. Також розташувавшись у центрі Львова, проте, не надто близько до "пластикових" сувенірних вуличок, "Шось" пропонує найкращі вироби, зібрані з усіх куточків країни, а часом і поза нею.

Тому якщо магнітики та типовий глиняний посуд вам бачитьcя вже навіть у снах, дозвольте собі трохи різноманіття і зайдіть до нас. Особливо, мабуть, це актуально для львівян, правда ж?

Отож, ти досі вдома?! Досить чекати, відвідай нову локацію у Львові

Як тобі усі перераховані аргументи? Голова трохи обертом, правда ж?. І це ще ти тільки читаєш про наш новий магазин у Львові. Хоча можеш вже його відвідати і знайти собі "шось" !

Ми довели, що здатні на все і навіть трохи більше у сфері подарунків, залишилося тобі переконатися у цьому самотужки.

"Шось" – для себе, для друзів, рідних і всіх-всіх-всіх.

Нескінченний запас подарунків у Львові знаходиться за адресою вул. Винниченка 4, що біля Митної площі. А наша уже всім знайома крамничка у Тернополі на вул. Замковій 3.

Забігай в гості!