Чим важливий і особливий такий подарунок?

Боксик з натуральною косметикою – це чудовий подарунок кожній жінці. Чому? Бо це час, який ви даруєте їй, щоб відпочити і приділити його самій собі, відволіктись та розслабитись.

Так-так, ви даруєте не тільки чудовий догляд, а і безцінний час, якого у нас дуже часто не вистачає на бюті процедури, проте, якщо у тебе вже лежить бомбочка чи баночка скрабу, яка так і манить своїм ароматом, повірте, час обов'язково знайдеться!

Подарунковий бокс з натуральною косметикою

Коробка з еко косметикою

Набір cruelty free косметики

 

Дарувати турботу близьким – найкращий подарунок. Але чомусь, коли мова заходить про догляд і навіть найрозповсюджені косметичні засоби як скраб для тіла чи ніжний баттер для рук – ми довго наважуємся на такі подарунки.

А дарма!

Ось лише декілька переваг натуральної косметики перед масс-маркетом, на які варто звернути увагу:

1. Натуральний і зрозумілий склад. Ви знаєте, що наносите на своє тіло.

Склад натуральної косметики переважно вирізняється тим, що у ньому не надто багато компонентів. Часто ви зустрінете у складі масла та вітаміни.

Натуральна косметика – майже завжди має універсальний продукт, який підходить для всіх типів шкіри. Тому можна не переживати з тим, чи вгадаєте з типом шкіри, коли обираєте щось на подарунок.

 

2. Ароматерапія. В основі натуральної косметики завжди лежать натуральні аромамасла, без підсилювачів і неприродніх ароматизаторів.

Відчути, насолодитись цим справжнім ароматом ефірних масел, наносити м'яку консистенцію ніжного скрабу на тіло чи полежати у воді, пом’якшеній і наповненій живильними елементами від бомбочки для ванн – ці особливі, короткі ритуали є універсальними способами зняти напругу після важкого робочого дня.

 

3. Ефективність у використанні. Перевагою натуральної косметики є висока дієвість її натуральних компонентів. Така косметика ніколи не сушитиме шкіру спиртами і не матиме шкідливих нафтопродуктів у своєму складі, які б подовжували її зберігання.

Перевагою локальних, натуральних брендів є те, що вони можуть швидко продати і виготовити нову партію, працюючи напряму з клієнтом. Тим самим вони зменшують потребу збільшувати термін зберігання, а мінімізуючи витрати на посередників, транспортування і т.д., які мають великі фабричні бренди, вони можуть давати набагато вищу якість.

 

4. Можливість спробувати унікальні аромати та текстури.

Ще однією перевагою покупки натуральної косметики є те, що у виробників чи навіть в наших шоурумах, завжди можна знайти маленькі, подарункові версії всіх скрабів, бомбочок і бальзамів.

Лише подивіться як мило виглядають подарункові боксики з натуральною косметикою І це ще ми не можемо передати вам їх аромат – він бомбезний!

Добре, що можна їх переглянути вживу і скласти свій самостійно в наших магазинах подарунків в м. Тернопіль на вул. Замковій 3, у Львові на вул. В. Винниченка 4, в Івано-Франківську на вул. Незалежності 36А, в Хмельницькому на вул. Кам’янецькій 52/2.

 

5. Особливий підхід і увага до деталей. Натуральна косметика – це те, що не купиш в масс маркеті, це особливий, зроблений з любов'ю, продукт. Косметика ручної роботи – це вже цілий витвір мистецтва, вона не потребує яскравого пакування і одразу має свій особливий, дуже красивий вигляд для того, щоб її дарувати тим, кого ви любите!

 

6. Не тестується на тваринах. Більшість натуральної косметики не тестується на тваринах і це є великою перевагою в виборі, особливо, якщо ви шукаєте подарунок друзям вегетаріанцям і тим, хто бореться за права тварин.

 

Якщо у вас ще досі лишились сумніви аби дарувати натуральну косметику, тоді,

по-перше, радимо надати перевагу максимально нейтральним ароматам як от ягідний чи свіжий, квітковий аромат;

по-друге, обирайте засоби максимально прості і універсальні у використанні як от скраб для тіла (альтернатива гелю для душа), бальзам для губ чи живлячий баттер для шкіри (альтернатива крему);

по-третє, ознайомтесь з основними міфами, які створюють зайві перешкоди з вибором.

Бомбочки для ванни еко косметика

 

Найрозповсюдженіші міфи при виборі натуральної косметики

Ми розпитали одного з наших виробників натуральної косметики, Катерину Петрук (бренд «Petrushka»), які існують найрозповсюдженіші міфи при виборі натуральної косметики:

 

МІФ 1: Консерванти – зло.

Якщо бачите напис без консервантів, не варто в це вірити! Усі засоби мають консерванти для збереження від грибків та для нормального зберігання продукту. У натуральній косметиці вони переважно "зелені", тобто ті, які не завдають шкоди організму.

 

МІФ 2: Не підходить усім.

Натуральна косметика, як і будь-яка інша може мати індивідуальну чутливість до компонентів засобу. Проте завдяки своїй дієвості та хорошому складу підходить абсолютно усім.

 

МІФ 3: Натуральна косметика – це лише трави, які не діють.

Це не так, сучасні технології мають безліч активних, дієвих, натуральних компонентів, котрі отримують прямим способом з рослин, тим самим зберігаючи максим натуральних елементів без штучних добавок.