Кожна нова подорож як маленьке життя, яке ми проживаємо на повну. Мабуть, існує дуже мала кількість людей, які б віддали перевагу лишитись вдома ніж майнути у спонтанну мандрівку кудись в гори чи нове, красиве містечко десь в Європі.

Але що дарувати таким людям? Найнеобхідніші речі справжні мандрівники вже мають, тому ми пропонуємо свій ТОП 10 подарунків мандрівникам, які допоможуть отримати більше яскравих емоцій у подорожі і зберегти свої спогади. Це милі і корисні дрібнички без яких можна прожити, але з ними значно краще!

 

СКРЕТЧ-КАРТА

Ідеальний подарунок для тих, хто багато подорожує або тільки починає свої відкриття. Вся скретч-карта покрита спеціальним однотонним покриттям, яке потрібно затирати в тих місцях, де ви побували і країни будуть становитись кольоровими, а незатерті області на карті будуть мотивувати на нові пригоди.

Варіантів дизайнів є безліч, крім того можна обирати скретч-карту світу, Європи, США або України.

З кожною новою поїздкою карта ставатиме кольоровішою як і життя, наповнене новими яскравими емоціями.

 

ТЕРМОСТАКАН

Корисний і красивий подарунок, який чудово виручає в дорозі і зберігає температуру напою на довгий період. Заливайте в нього гарячий чай, якщо зібрались в гори чи прохолодний лимонад і беріть з собою на пляж. Цікавий прінт підкреслить вашу індивідуальність і буде щоразу радувати погляд. До того ж, термостакан буде екологічною альтернативою пляшки для води чи паперового стаканчика кави у повсякденних пригодах дім-робота).

 

ДОРОЖНЯ ПОДУШКА

Незамінна річ в дорозі, яка зробить переліт чи поїздку набагато комфортнішою. Зараз є безліч дизайнів і видів: надувні подушки під голову, ортопедичні, з гіпоалергенним наповненням, однотонні, з прінтом чи у формі тваринок і фруктів. До речі, неординарний прінт – це чудовий варіант на подарунок для тих, хто полюбляє різні милі дрібнички. На нашому сайті ви зможете знайти не тільки класну дорожню подушку, але і підібрати д неї не менш прикольну маску для сну, яка в дорозі просто стає просто незамінною річчю.

 

МАСКА ДЛЯ СНУ

Як ми вже писали, це незамінна річ в дорозі! Нормальний сон необхідний нашому організму, особливо під час подорожей, коли ми втомлюємося фізично і емоційно. Під час сну організм має змогу відпочити і поновити сили, нормалізувати нервову систему і дати їй невеличкий там-аут від тих пригод, що ви пережили. Для нормального сну потрібна темрява. Маска для очей захищає від світла, яке сліпить в очі і дає організму розслабитись. До того ж, вони такі приємні на дотик, що нікого не лишають байдужими.

 

TRAVEL BOOK

Корисний подарунок не тільки для дівчат, але і для хлопців. Travelbook – це свого роду органайзер ваших спогадів про подорож, в ньому знайдеться місце для зберігання фото, пам’ятних дрібничок як то карти міста, квитків в музей чи листівок, є місце для нотатків і списків про найкрутіші, найекстримальніші події.

Travelbook допомагає не тільки зберегти спогади про подорож, але і підготуватися до неї. В ньому можна складати списки місць та закладів, які ви обов’язково бажаєте відвідати, списки речей, які потрібно не забути або що привезти та інші цікаві штучки.

Найприємніше, що згодом емоції стихають, спогади губляться, але відкриваючи travel book, ви зможете пережити все знову, згадати і ніби знову зануритись у ті пригоди.

 

ПОЯСНА СУМКА

Зручний аксесуар в повсякденному житті, а в подорожах просто знахідка! В бананку легко вміщаються паспорт, гроші і квитки, телефон та інші важливі дрібниці, які завжди будуть під рукою, а от руки будуть вільні для фотографування, морозива чи кави, шопінгу і т.д.

Не підходить по стилю? Тоді відкиньте в сторону стереотипні моделі і придивіться к цікавим інтерпретаціям форм і різних матеріалів як шкіра, лакові бананки чи моделі з вишивками, прямокутні чи півкругом, варіантів багато і якщо ви ще не відчули зручність цього аксесуару, то просто не знайшли свій. Така ідеальна поясна сумка точно є у нас на сайті. Тож дочитуй статтю і пішли дивитись!

 

ОБКЛАДИНКА НА ПАСПОРТ

Універсальний подарунок, який необхідний абсолютно всім.

Стримані зі шкіри та відділенням для карток і візиток для ділових поїздок.

Яскраві, з веселими принтами обкладинки з еко-шкіри, що не менш надійні, але до того завжди радуватимуть погляд. Обирай, який варіант обкладинки на паспорт подобається більше тобі і друзям! З таким аксесуаром паспорт буде надійно захищений від будь-яких зовнішніх пошкоджень.

 

ТРЕВЕЛ-КЕЙС

Стильний подарунок, що стане корисним аксесуаром кожному, хто має справу з подорожами або частими перельотами та поїздками.

Тревел-кейс вміщає в себе дорожні квитки, паспорт, документи, кредитні та пару дисконтних карток, права та, залежно від моделі, ручку, телефон і гроші. Ціни, матеріал та моделі досить різні, тож кожен зможе знайти оптимальний для себе варіант.

 

ЯСКРАВІ ШКАРПЕТКИ

Яскраві шкарпетки під настрій подорожі і пригодам! З такими шкарпетками навіть фото красивіші, тож про що ще писати – набір шкарпеток в подарунок це дуже вдала ідея.

 

РЮКЗАК

Дорожні рюкзаки завзяті мандрівники всі мають, а от якщо ви шукаєте подарунок для туристів, які вирушають на вихідні чи тиждень прогулятись містом, то невеликий рюкзак, що вмістить все необхідне і не обтяжить, що впишеться в повсякденний стиль одягу і не буде громіздким – чудовий варіант. І да, саме такі рюкзаки ви зможете підібрати у нас на сайті. Ми потурбувались про великий вибір. Як обрати? Тут вже орієнтуйтеся по тому, кому зібралися дарувати або обирайте універсальний колір та модель – безпрограшний варіант.