Подарунок вчителю – це завжди нелегка задача. Ми вирішили зібрати 5 максимально універсальних варіантів, які можна подарувати вчителям.

Варіант 1: живі квіти

Так, досить банально але дивлячись як до цього підійти. По-перше, придивіться, які квіти вже є в класній кімнаті і віддайте перевагу якомусь цікавому, екзотичному варіанту. Не самим банальним і розповсюдженим зеленим вазонкам, які є у кожному Епіцентрі, а зверніть увагу на деревцята як лимон чи гранат, які, до речі, дуже гарно цвітуть чи придивіться до пальмових видів як от Цикас.

Цікавим варіантом буде також флора-куби – це маленькі вазонки, всередині яких є насіння і вони поступово проростають. Або олівці, що ростуть – ними можна писати, малювати, а потім посадити в вазонок і через певний час отримати улюблену квітку з олівця. Обидва варіанти можна знайти у нашому магазині, вони дуже бюджетні і легко стануть доповненням до милого бокса.

 

Варіант 2: смачні бокси

Впевнена, батьки з досвідом, вже давно використали цей варіант, але не написати про нього було б не правильним. Тут бюджет абсолютно довільний і ви самі можете його корегувати, залежно від складових боксу. Як варіант, це може бути бокс з делікатесами як хамон, різні сири, смачний шоколад, кава. Можна замовити фруктовий бокс з екзотичних фруктів, або зібрати його самим в Сільпо.

Такий бокс поганим варіантом ніколи не буває.

 

Варіант 3: техніка

Якщо ви обираєте подарунок для класного керівника і ваш бюджет не супер обмежений, то радимо звернути увагу на зволожувач чи очищувач повітря. Ваші дітки і вчителька, знаходяться в одному приміщенні пів дня і така річ буде дуже корисною для їх здоров’я. До речі, саме зволожувачі повітря є досить бюджетними, не вимагають постійної зміни фільтрів як очищувачі, тихі і не займають багато місця. Доповнити такий подарунок можна шоколадом чи квітами.

 

Варіант 4: бьюті бокс

Не залежно від віку, кожній жінці потрібен час для себе та відпочинку. Коли ми чуємо бьюті бокс, то уявляємо дорогезні косметичні засоби від міжнародних брендів і суми, які ми і на себе часом не наважуємося витрачати. Але все може бути набагато простіше!

Пропонуємо звернути вашу увагу на молоді українські бренди косметики. Якщо ви почитаєте і порівняєте склад, то різницю помітите одразу. Фабричні бренди вже навчились здешевлювати виробництво і додають багато консервантів, щоб збільшити терміни зберігання. Українські ж бренди не мають стільки статей витрат, можуть дозволити собі не збільшувати терміни, а продавати локально і швидко, не втрачаючи якість. Ось лише декілька варіантів боксів:

Подарунковий бокс з косметикою

Коробка з косметичними подарунками

Косметика в коробці на подарунок 

 

  

Варіант 5: милі дрібнички

Цей варіант не такий універсальний як минулі, але дуже небанальний і цікавий.

Виходячи з досвіду і відгуків клієнтів, ми помітили, що бокси з мили дрібничками тішать ну дуже багатьох. До подарунків вчителям, чомусь, завжди підходять стримано і обирають класичні, універсальні варіанти, забуваючи, що вчителі так само мають інстаграм, підписані на наш магазинчик і тішаться милим дрібничкам не менше за інших.

Тому просто приведемо пару прикладів, які на нашу думку, потішать ваших вчителів.

 

Коробка з різними подарунками 

 Подарунковий бокс

 Подарунки на 8 березня

 Велика коробка подарунків

 Подарунки в коробці

 Милі дрібнички на подарунок в коробці

Але якщо ви не можете визначитись з подарунком - просто завітайте у будь-який з магазинів ШОСЬ, які є у Тернополі, Хмельницькому, Львові та Івано-Франківську