Що подарувати мамі на 8 березня? Квіти зав’януть, а хочеться, щоб щось лишилось на пам’ять чи було корисним хоча б якийсь час.

Якщо запитати маму, то у відповідь найчастіше почуєш «нічого не потрібно, не витрачай гроші» або «у мене все є, головне – твоя турбота, вона найцінніша для мене». Такі відповіді аж ніяк не допомагають з вибором. Тому давайте подумаємо, які є варіанти.

 

Варіант1: час для себе

Будемо відверті, вам пощастило, якщо ваша мама любить ходити в салон, робити зачіску і різні спа-процедури. В такому випадку сертифікат на якусь цікаву процедуру, масаж чи шоколадне-огортання буде ідеальним подарунком. Дасть вашій мамі приділити час собі і відпочити.

Як даруємо? Читаємо відгуки про салони вашого міста, обираємо оптимальний варіант і дізнаємося чи є у них сертифікат на конкретну процедуру, яка вас зацікавила. Радимо обирати саме сертифікат, а не запис, щоб ваша мама могла обрати максимально зручний для себе час. До того ж, дуже часто сертифікати мають красивий дизайн і чудово виглядатимуть разом з букетом квітів.

 

Для тих мам, які не люблять салони краси – подарувати цей відпочинок вдома. Лише 10-15 додаткових хвилин в душі, які подарують арома-терапію і чудовий настрій мамі, але не займуть багато часу. Повірте, спробувавши один раз, відмовлятись вже не захочеться.

Як даруємо? Придбати набір з ароматних скрабів, гелів для душу та зволожуючих праліне для тіла. Скласти в красивий боксик і подарувати мамі.

Косметика для мами на подарунок 

Бокс з косметикою для мами

 Оригінальні косметичні засоби в подарунковій коробці

На фото приклад боксу, який можна скласти в наших магазинах.

Адреси наших магазинів подарунків: в Хмельницькому ми на вул. Кам’янецькій 522, в місті Тернопіль на вул. Замкову 3, у Львові на вул. В. Винниченка 4, а у Франківську на вул. Незалежності 36А.

Підказка: Радимо звернути увагу на українські косметичні бренди в даному випадку. Вони лише починаючи свій бьюті-шлях, тому у них можна знайти досить високу якість по досить доступній ціні. До того ж, компоненти будуть в рази натуральніші, ніж у відомих фабричних брендів представлених в косметичних магазинах.

 

Варіант 2: косметика

Навіть якщо ваша мама не любить ходити в салони, то тушшю, помадою чи пудрою вона 100% користується. Придивіться, можливо у неї закінчується її улюблені парфуми.

Потіште маму новими косметичними засоби від якісних брендів, які вона собі раніше не купувала, бо «та яка там різниця, тільки за бренд переплачувати». Різниця є і вона відчутна, тому буде приємним сюрпризом для мами.

Як даруємо? Заходимо в Brocard чи Watsonsі обираємо косметичний засіб одного з якісних брендів, тут вже все залежить від бюджету буде це помада від Guerlain чи Loreal – мамі буде безмежно приємно. До речі, до свята в косметичних магазинах, нерідко, бувають хороші знижки і відомі бренди можна придбати по досить доступній ціні.

 

Варіант 3: незабутні емоції

Давайте пригадаємо чи є у вашої мами якісь мрії, можливо, вона давно хотіла поплавати з дельфінами чи політати на літаку? Зараз ці розваги стали досить доступними і обійдуться вам до 2-3 тис грн.

Якщо ж ваша мама не екстремал і проти експлуатації тварин, як і ми, то тоді спільний похід в театр, квитки на концерт улюбленого виконавця (починаємо гуглити, коли там найближчі виступи Меладзе чи Винника), спільна поїздка в Карпати чи Львів (тут може бути будь-яке місто) на вихідні – буде ідеальним подарунком, який принесе багато приємних емоцій та спогадів.

Як даруємо? Квитки пакуємо а красивий конвертик і вставляємо в букет улюблених квітів, або ховаємо в коробочці Raffaello. Головне не де ви будете, а те, що ви проведете цей час разом.

 

Варіант 4: практичні подарунки

Не будемо забувати, що багато мам люблять практичні подарунки. І якщо зараз ідея з міксером для тіста звучить жахливо, прислухайтесь до мами, їй ця ідея може здатись дуже корисним подарунком.

Ми зараз не пропонуємо банальні каструльки чи набір ножів, але техніка, яка полегшить її час приготувань на кухні – дійсно вдала ідея. Тут вже кожен обирає залежно від бюджету – чи то буде тостер, соковижималка, новий міксер, сушарка для фруктів або холодильник чи нова пральна машинка.

Підказка: В цьому варіанті буде не зайвим розпитати маму.

Як даруємо? Заходимо на сайт Алло, Розетки чи Ельдорадо, обираємо модель, порівнюємо ціни та обираємо потрібний варіант. Саму коробку можна красиво запакувати в подарунковий папір. В останньому до речі, ми вам з легкістю допоможемо.

Красиво запакувати подарунок можна в одному з наших шоурумів. Андреси ми вже писали: в Хмельницькому ми на вул. Кам’янецькій 522, в місті Тернопіль нас можна знайти на вул. Замкову 3, у Львові на вул. В. Винниченка 4, а у Франківську на вул. Незалежності 36А.

 

Варіант 5: потішити чимось смачненьким

Варіант смаколиків – завжди вдалий варіант на будь-який бюджет. Можна зібрати коробку з екзотичних фруктів або коробку зі різними делікатесами, які вона любить як от італійські салямі, хамончик, смачненькі сири і додати пляшечку хорошого вина.

Головне, розмір боксу і бюджет ви регулюєте самі. Якщо ж хочеться додати милих дрібниць, доповніть бокс чашкою з написом «найкраща матуся у світі», тематичним печивом з передбаченням чи шоколадками з наймилішими словами любові до мами. Такі дрібнички одразу додадуть особливого вигляду та індивідуальності боксу.

 

Вишенька на торті!

Як магазин подарунків, ми не могли промовчати – до кожного подарунку ми радимо додавати листівку!

Чому це так важливо? А ви придивіться, ми впевнені, що ваша мама зберігає кожну вашу листівку, яку ви ще малювали власноруч і дарували їй. Речі ламаються, губляться, смачні сирки з’їдаються, а листівка залишається і дарує ще довго свою любов.

  

 Листівка з 8 березня

До 8 березня і Дня матері у нас є особлива книжечка «для мами», яка містить 50 причин, чому ви так любите свою мамуся. Головна ідея, що ці причини ви вписуєте туди самостійно, а книжечка лише красиво оформлює їх і підказує.

 

 Книжечка з побажаннями для мами

 

Даруйте любов і турботу найважливішим жінкам в нашому серці!

 

Сподіваємося, ми хоч трошечки допомогли вам з ідеями і натхненням. Якщо треба ще більше ідей, то заходьте до нас в шоуруми або пишіть в інстаграмі @findshos – будемо разом вигадувати милий подарунок для ваших матусь!