Де купити подарунок в Івано-Франківську? Знайди собі «шось» круте у нашому ШОСЬ! Так-так, з 1 серпня магазин подарунків ШОСЬ відчиняє свої двері у самому центрі Івано-Франківська, щоб ви могли прийти до нас в гості і купити собі чи друзям цікаві, неординарні подарунки.

Якщо ж ти читаєш цю статтю, то 100% шукаєш «шось» на подарунок другу чи коханій, комусь з рідних, колегам або, між нами кажучи, хочеш потішити себе приємним подарунком. Ми тебе у цьому повністю підтримуємо і готові допомогти. Можеш вже зараз писати нам в онлайн чат (там не робот сидить) або краще заходь до нас в шоурум, якщо ти з Франківська.

Адреси інших магазинів дивись в розділі «Контакти», а нижче ми пропонуємо тобі познайомитись з нами трохи ближче. Отже, чим ми відрізняємся від інших магазинів і чому варто завітати і придбати подарунок саме у нас:

Цікавий, ретельно відібраний асортимент

Від малюка до айтішніка, мандрівника чи начальниці, для коханої, для сестри чи любій матусі, бабусі, чоловікові, другу чи ледь знайомому чуваку на роботі – у нас є подарунки для будь-кого! Серйозно.

Ми ретельно продумували і шукали цікаві, оригінальні і незвичайні, романтичні, смішні чи навпаки практичні і корисні подарунки, щоб на кожен твій запит – ми мали, що тобі запропонувати. Це вже не кажучи про те, якщо ти шукаєш подарунок в Івано-Франківську на Новий рік, на День Валентина, на іменини чи на весілля, річницю або, банально, на День народження, то ми перше місце, куди тобі варто завітати.

Ретельно відфільтровуємо неякісні і нецікаві подарунки, щоб ви не загубились в пошуку і виборі. Вибір один – як обрати саме те, що треба, коли навколо стільки прикольних речей.

 

Великий вибір українських брендів

Ми любимо свою країну, підтримуємо розвиток локальних брендів і радіємо тому, що на полицях наших шоурумів біля 70% подарунків – від українських брендів.

Корисні смаколики, які виготовлені дійсно з турботою і любов’ю, а не лише з таким написом на упаковці. Цікаві вироби зі шкіри чи прикраси, які не мають десятки своїх копій, адже кожна виготовлена вручну і має свої неповторні риси. Авторські ілюстрації на листівках, посуді, блокнотах і торбинках наче пронизані додатковим смислом, цінністю, яку неможливо підробити чи замінити.

Кожен бренд має свою цікаву історію створення і розвитку, свою ідею, яку так старанно несе в маси. Саме через це ми і любимо локальних виробників, купуючи такі подарунки собі чи друзям, ти отримуєш щось більше, щось нематеріальні і не менш цінне на додачу.

 

Зручне місцерозташування

Магазин подарунків ШОСЬ розташований в самому центрі Івано-Франківську. Біжучи по своїм справами, у тебе завжди буде можливість зазирнути до нас по дорозі.

Ти можеш обрати і замовити все на сайті, а потім лише забігти і забрати своє, одразу красиво запаковане, замовлення у нас в шоурумі. Оплатити можна будь-яким зручним для тебе способом оплати. А якщо на місці ти передумаєш і вирішиш замінити щось з обраних товарів чи доповнити презент ще й кульками, ми швидко все для тебе організуємо.

 

Допомагаємо вам дарувати радість

Більше, ніж просто магазин подарунків – ми переконані, що крім того «що» ти даруєш, важливо «як» ти це даруєш. Саме тому в усіх наших магазинах подарунків є послуга упаковки, великий вибір подарункового паперу і можливість придбати чи скласти свій подарунковий бокс.

Кульки – це завжди відчуття свята і радість як в дитинстві! Згодні? У нас  ти завжди зможеш надути кульки, без предзамовлень, а навіть прямо тут і зараз. Маємо велику кольорову палітру, безліч фігур різних розмірів і з прикольними написами, з яких ми дуже любимо створювати нестандартні комбінації.

Ми доставляємо всі подарунки Новою поштою і завжди готові допомогти тобі у створенні свята чи сюрпризу для твоїх друзів, тому не соромся і звертайся до наших консультантів навіть із самими шаленими ідеями.

 

Ціни від виробників

Одним з важливих принципів нашого магазину подарунків є те, що ми ставимо однакові роздрібні ціни з усіма виробниками. Погодьтесь, це зручно – прийти, роздивитись, потримати в руках, а потім купити і не відчувати, що в інтернеті замовити було б дешевше.

В нашій подарунковій крамниці зручно і ціни такі самі як в інтернеті. Тож всі, хто любить годинами розглядати і обирати подарунки, хто так само кайфує від цього процесу як і ми – ЧЕКАЄМО ВАС В ГОСТІ!