Маленькі сумочки

Відображення 1 - 1 з 1 товар
  • Сумка чоловіча 03-1 Сумка чоловіча 03-1
    Доступно
    Сумка чоловіча Raystone 03-1
    3806

    Чоловіча сумка для документів та інших корисних речей, які вже не вміщаються в кишені! Розмір: 28х22х8 см Матеріал: шкіра, металева фурнітура

    1 600,00 грн.

Чим менше сумка, тим ніжніше та жіночніше виглядає її власниця. Ще довго маленька жіноча сумочка залишатиметься в тренді: багатьом хочеться виглядати по-жіночому, адже це притягує чоловіків. Невеликі об'єми аксесуара можуть обдурити, тому що в нім поміщається багато необхідних речей та дамських штучок. Різні форми, забарвлення допоможуть підібрати річ під одяг, взуття, прикраси, зробивши її яскравим акцентом образу.

У магазині "Шось" ви знайдете декілька колекцій вишуканих сумок й зрозумієте, що одного придбання буде абсолютно недостатньо. Ми пропонуємо вироби різних стилів: для кожної ситуації свій особливий варіант.

Маленькі сумочки - яку обрати

Купити нову сумку та припасовувати її до вже звичних речей дозволить вам кожного разу виглядати по-новому. Коштує це дешевше, ніж розширювати гардероб. Аксесуар може бути універсальним та поєднуватися з декількома стилями:

  1.     Діловий. Стильні невеликі валізки на довгому ремінці органічно виглядають на офіційних заходах та вечірці. Широка гама відтінків краст шкіри дає можливість підібрати ідеальну прикрасу до образу ділової леді.
  2.     Вечірній. Клатчі, конверти — класичні варіанти. Така міні сумка вміщує тільки найнеобхідніше: мобільний телефон, кредитки, серветки, пудреницю, помаду. Якщо покласти багато предметів, сумка втратить естетичний вигляд через боки, які роздулися.
  3.     Повсякденний. Крос-боді, круасан, у формі півкола зручні для щоденного носіння. Їх можна носити через плече зі шлеєю між грудей. Ці моделі підходять і для вечірніх раутів, якщо надіти їх не через, а на плече.
  4.     Кантрі. Маленька сумочка з бахромою зі шкіряних стрічечок пасує до просторої сорочки й національного костюма.
  5.     Спортивний. Сумки на пояс найбільш зручні на пробіжці або прогулянці: руки вільні, ніщо не ударяє по тілу при бігу, при цьому необхідні дрібниці під рукою.

Деякі варіанти універсальні, але є й унікальні — з клатчем не вийдеш на вранішню пробіжку, а поясну барсетку до вечірньої сукні не підженеш.

Як носити сумку маленького розміру

Стильна річ може виглядати безглуздо, якщо купити сумочку непідходящу. Які чинники треба враховувати, створюючи образ стильної леді з бездоганним смаком:

  1.     Вік. Підліткам підходить бон бон, а дорослим солідні портфельчики із широким накладним клапаном.
  2.     Особливості статури. Прямокутним клатч робить стрункішими низьких дівчат із закругленими формами. Худеньким потрібно вибрати мінімоделі.
  3.     Статус. Людям на високих посадах пасуватиме маленька сумочка на довгому ремінці, а не на пояс.

Невеликі сумки між собою відрізняються за дизайном, кольором, розмірам: одні трохи більші, інші менші — усі можуть підібрати дрібницю під себе.