Інтерактивний постер 1dea.me Dream&Do Dream Board

Новий продукт

Інтерактивний постер 1dea.me Dream&Do Dream Board Розгорнути

Матеріал постеру — ламінований папір

Мова постеру — російська

Розмір — 60х80 см

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

700,00 грн.

Dream Board — це перший у світі стильний двосторонній борд для візуалізації мрій і планування цілей. У ньому зібрані прості та ефективні техніки, які нагадають тобі, як прекрасно мріяти та як важливо досягати своїх істинних цілей. Використовуй одну сторону борда для візуалізації: прикріплюй фото та вирізки з журналів. Зворотний бік перетвори на тижневий або річний планер за допомогою стікерів. Dream Board — це прикраса інтер’єру, що мотивує та надихає, а також чудовий подарунок для друга. Борд закохає в мрії, актуалізує мети та підкаже, яке ж воно твоє щасливе життя! Dream Board — це ЧАС на справжні бажання та чесний діалог із собою на найвражаючу тему у Всесвіті! Готовий мріяти й втілювати? Кращий час почати — це зараз, без виправдання та відкладання на завтра! Діставай мрії та візуалізуй, розкладай на цілі та досягай їх кожен день.

Dream Board — це мультифункціональний двосторонній борд із ламінованого паперу. Ми надихнулися скандинавським мінімалізмом і створили його в чорно-білому дизайні, який з легкістю впишеться в будь-який інтер’єр.
Використовуй одну сторону Dream Board для візуалізації мрій за допомогою техніки «Колесо життя», а на зворотному боці створюй планер і перетворюй мрії на конкретні цілі. Ти можеш трансформувати Dream Board у Mood Board, прикріпивши вирізки з журналів, афірмації та улюблені фотографії. Твій Dream Board — твої правила, а ми лише підказуємо.

Використовуй стікери на лицьовій частині борда для візуалізації бажань і на зворотному боці, щоб перетворити борд на тижневий або річний планер.
Мрій і ставай кращою версією себе з додатковими 18 техніками самовдосконалення.
Малюй і пиши свої мрії, цілі та плани. А наш олівець тобі нагадає про найголовніше — Все збудеться! Мрій.
Прикріпи борд до стіни за допомогою кнопок.
Даруй борд у подарунковому тубусі та мотивуй друзів.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.