Скретч карта США 1dea.me Travel Map USA Black

Новий продукт

Скретч карта США Travel Map «USA Black» Розгорнути

Відкривати Америку буде ще цікавіше разом із The Travel Map of the USA Black!

Розмір скретч-карти в розгорнутому вигляді: 60х40 см

Розмір тубуса: 7х45 см

Мова: англійська

Матеріал: еластичний пластик

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

450,00 грн.

The Travel Map of the USA Black – це стильна і мотивуюча скретч-карта Сполучених Штатів Америки за допомогою якої так зручно планувати подорожі та наповнювати їх новими незабутніми враженнями.

Помічай маркером на карті місця, які хочеш відвідати, пиши особливі спогади пов’язані з кожним штатом, де ти вже побував, малюй маршрути і позначай особливі для тебе місця. The Travel Map of the USA Black – це стильний подарунок, який щодня буде мотивувати забронювати білет на літак і прогулятися по кам’яним джунглям Нью-Йорку, відчути всю велич Гранд каньйону і красу Аляски. На карті легко можна малювати маркером маршрут поїздки, а після повернення стирати його і малювати новий. Вся карта покрита спеціальним скретч-покриттям золотого кольору, яке легко стирається за допомогою монетки, а штати під ним стають кольоровими, наче спогади з мандрівки. Скретч-карта The Travel Map of the USA Black – це цікавий подарунок для друга, якого так манить Американська мрія.

Приємні бонуси: Маркер, яким легко малювати маршрути на карті, а по поверненню стирати і планувати нові. Пластикова основа, на якій можна малювати. Скретч-лист відомих та цікавих пам’яток США, які ви неодмінно маєте побачити у своїй подорожі. Щоб зробити вашу подорож ще цікавішою, на скретч-карту нанесено спеціальні маршрути і цікаві факти про кожен штат.

Що в комплекті? Дизайнерський тубус для подарункової упаковки скретч-карти. Маркер, яким зручно малювати на карті і який, при необхідності, легко стирається. Багажна бірка на чемодан, щоб підписати і легко відрізняти свій багаж серед інших. Фетровий лоскуток для збирання скретч-покриття з поверхності карти. Набір кнопок для кріплення карти до стіни.

Тип Для подорожей

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.