Скретч карта світу 1dea.me Travel Map Letters World

Новий продукт

Скретч карта світу Travel Map «LETTERS World» Розгорнути

Менше слів, більше подорожей! Travel Map LETTERS World має оригінальний дизайн і завжди буде крутим подарунком для тих, хто марить подорожами.

Розмір скретч-карти в розгорнутому вигляді: 80х60 см

Розмір тубуса: 7х64 см

Мова: англійська

Матеріал: ламінований папір

Детальніше

650,00 грн.

Travel Map LETTERS World – це скретч-карта для всіх мандрівників і тих, хто тільки починає відкривати для себе світ за межами свого міста.

Обирай країну, подорожуй, стирай скретч-покриття. Спостерігай як карта стає кольоровою із кожною новою затертою країною, а твоє життя – наповнюється новими барвами та емоціями із кожною новою подорожжю. Travel Map LETTERS World – відкрий для себе світ і відвідай всі існуючі країни. Кожна країна покрита на карті спеціальним захисним покриттям срібного кольору. Стирай це покриття звичайною монеткою і країни, де ти вже побував, будуть під ним різних яскравих кольорів. Не зупиняйся, мрій, плануй, малюй на карті нові маршрути і подорожуй до тих пір, доки на карті не залишиться і сліду від срібного скретч-покриття.

Скретч-карта Travel Map LETTERS World – це цікавий подарунок для друга, якого, здавалося б, вже нічим не можливо здивувати.

Приємні бонуси: Набір стікерів із зображенням країн у вигляді літер. В тубусі можна зберігати пам’ятні дрібниці з подорожей або використовувати як скарбничку на сувеніри для наступної подорожі.

Що в комплекті? Дизайнерський тубус для подарункової упаковки скретч-карти. Яскраві наліпки для декору тревел-буків чи тревел-фотоальбомів. Фетровий лоскуток для збирання скретч-покриття з поверхні карти. Набір кнопок для кріплення карти до стіни.

Тип Для подорожей

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.