Скраб MERMADE Carbon 100 гр

Новий продукт

Скраб MERMADE Carbon 100 гр Розгорнути

Цей скраб створений, щоб дбати про ваш гарний настрій та красу вашої шкіри. Скраб ефективно абсорбує залишки шкірного жиру та токсини завдяки своїй надзвичайно дрібній, пудроподібній вугільній основі, а ще дуже ніжно скрабує і очищенню від ороговілих клітин.

Мерехтлива упаковка робить його одразу красивим подарунком, до того ж, вона дуже практична у використанні.

 

Об’єм: 100г

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

100,00 грн.

Склад: Sea salt, Silica, Magnesium Salt, Prunus dulcis oil, Cocos Nucifera Oil, Punica granatum (Grape) Seed Oil, Macadamia ternifolia nut oil, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Citric acid, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil, Coconut Activated Carbon, Tocopheryl Acetate.

Через кокосове вугілля, що є у складі, скраб тимчасово зафарбовує шкіру, але потім легко змивається теплою водою з милом.

 

Чим особливий цей скраб?

Кокосове вугілля – це природній абсорбент, що очищує шкіру від токсинів. Він наче магніт витягує з поверхні шкіри мікрочастинки бруду та бактерії, очищуючи шкіру.

Екстракт перцевої м’яти має протизапальну та заспокійливу дію. Після скрабування цим скрабом буде одразу відчуватись легка свіжість та поступове зникнення запалень.

Кокосова олія – чудовий природній супер продукт, що має антибактеріальні та зволожуючі властивості та надає шкірі природнього сяйва після змиття скрабу.

Кварцовий пісок допомагає ретельно очистити шкіру від зроговілих частинок завдяки своїм маленьким, дрібним часточкам у складі скрабу. Якщо ви любите відчутне скрабування, то цей скраб саме для вас.

 

 

Як використовувати?

Перший крок - нанести скраб на вологе тіло та масажними рухами скрабувати 3-5 хвилин.

Другий крок - залишити скраб на тілі на 15 хвилин.

Третій крок - змити теплою водою та насолоджуватися тим, яка тепер шкіра ніжнесенька та гладенька на дотик.

І четвертий крок, подарувати скраб собі  - в знак любові та турботи про самого себе; потішити приємним сюрпризом близьку подругу, маму чи сестричку.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.