Рюкзак Choice Boston OLIVE

Новий продукт

Рюкзак "Boston" OLIVE Розгорнути

Відмінний вибір як на кожен день, так і для подорожей.

Розмір: 45х30х12 см (16,2 л).

Матеріал: міцна рогожка на тканинній основі (щільність 350 г / м2), високоякісна матова штучна шкіра, непромокаюча болонья всередині.

Детальніше

1 300,00 грн.

Великий і стильний, місткий, надійний! Модель рюкзака Boston поєднала в собі все, що хочеться від рюкзака: небанальний дизайн; об'ємний і місткий, але при цьому не виглядає громіздким; рюкзак Boston прекрасно підходить і хлопцям, і дівчатам; має стильні, декоративні ремені, які фіксуються на магнітах; міцна тканина дійсно дозволяє витримати йому весь обсяг ваги, який він може вмістити.

Зовні:

Рюкзак закривається зверху стягуючим шнуром і прикривається клапаном з декоративними ременями, які фіксують його застібками на магнітах. Спереду розташована містка кишеня для різних дрібниць, яка також фіксується магнітом. Є бокова кишеня для пляшки, парасольки або термокружки. Регульовані лямки мають м'які вставки, створюючи додатковий комфорт в процесі носіння.

Всередині:

Непромокаюча підкладка. Захищена кишеня для ноутбука діагоналлю 15". Дві відкритих кишені для різних дрібниць. Догляд: прання при температурі не вище 40 ° С.

Матеріал Тканина

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.