Планер Your Planner "Aesthetic vol.3"

Новий продукт

Планер Your Planner "Aesthetic vol.3" Розгорнути

Для любителів тримати все під контролем – планування має бути легким та стильним.

Недатований, мінімалістичний, з цупкою обкладинкою і містить всередині все, що потрібно для покращення твоєї ефективності.

Плануй, записуй, малюй, веди свої важливі списки і кайфуй, кайфуй від свого улюбленого планеру та всіх тих справ, що вже встигла в ньому викреслити – ти молодець!

Розмір планера: 15 х 21 см

Детальніше

550,00 грн.

Стильний, зручний, мінімалістичний – планер, що стане твоїм улюбленцем.

У ньому є все необхідне: розвороти на місяць для записів усіх важливих подій та днів народжень, окремі розворот для формування глобальних цілей на поточний рік, корисні чек-листи, трекери для фільмів та книг, а ще незамінні сторінки в крапку для ідей, інсайтів та творчості.

Дні народження друзів більше не стануть несподіванкою, а список різдвяних подарунків зекономлять твій час, коли настане грудень.

 

Що всередині планера?

- Кількість сторінок: 224

- Папір: кремовий Munken щільність 100 г/м2

- Ламінація обкладинки: Soft touch

- Недатований планер на рік з розворотами на місяць та тиждень, можна заповнювати його з будь-якої дати, тож він може стати чудовим подарунком собі та близьким

- Блок сторінок крапку для всіх, важливих й не дуже, записів.

- Кремові сторінки в яких так приємно писати

- Мінімалістичні ілюстрації

- Стікери та конверт в якому так зручно все зберігати

Чим корисне планування?

Щотижневики, щоденники чи навіть щоденні списки суттєво полегшують нам життя і допомагають швидше впоратись з роботою. Чим? Чіткий план дій допомагає зробити кожен крок на шляху до цілі швидшим і продуктивнішим.

Складання списку справ на день допомагає з самого ранку структурувати свої думки, згадати всі справи, які маєш зробити і перенести на потім те, що не є терміновим. Таким чином за день ви встигнете зробити найважливіше, а коли матимете вільний час зможете глянути які є ще справи нетермінові справи.

 

Чому ми досі любимо записувати справи в блокнот?

Справа в тому, що коли ми пишемо, то наш мозок працює трохи інакше і аналізує, засвоює інформацію більш якісно. Вчені довели, що навіть друкування на телефоні чи ноуті не може замінити ті процеси головного мозку, які включаються під час написання планів. Ну і погодьтесь, те відчуття, коли ти викреслюєш виконані справи – безцінний кайф!

До того ж, красу та приємність від покупки, гортання і вигляду стильного, новенького планеру в твоїх руках – не замінить жодний електронний планівник. Це однозначно безмежна любов, яку розділяють з нами всі фанати блокнотів, чи ж не так?

Формат A5
Обкладинка Тверда
Вид Планер

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.