Пазл Be better puzzle «Wine»

Новий продукт

Пазл Be better puzzle «Wine» Розгорнути

Пазли Be better puzzle – це одночасно і цікава розвага, і корисний відпочинок, можливість зняти стрес і напругу після насиченого дня завдяки майндфулнес-медитації, яка додається до кожного пазлу. Як це працює? Читайте в описі нижче.

Be better puzzle – чудовий антистрес-подарунок колегам по роботі, друзям і рідним!

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

290,00 грн.

500 елементів

Розмір у зібраному вигляді: 60х42 см

Матеріал: картон

Пазли і медитація. Як це працює?

Be better puzzle вирішили поєднати медитацію та пазли в один інструмент, бо вони тренують одні і ті ж навики, а поєднані разом дають кращий ефект.

Дослідженнями доведено, що пазли стимулюють одразу 8 зорово-просторових функцій — здатність сприйняття, гнучкість, оперативну пам'ять, швидкість мислення тощо.

 

Сядьте рівно, випряміть спину, дивіться перед собою і зробіть глибокий вдих через ніс і повільний видих через рот. Повторіть це 5-6 разів. Поступово поверніться до звичайного дихання: закрийте очі і спостерігайте за тим, як дихаєте. Зробили?

А тепер по QR-коду на коробці пазлів вмикайте майндфулнес-медитацію і налаштовуйтесь на складання пазлів. Так-так, це саме те, що допоможе натренувати увагу і покращити роботу мозку, розвинути здібності і працювати ефективніше.

Доведено: той, хто систематично практикує майндфулнес, почувається добрішим, спокійнішим і терплячішим. Тож, замовляйте пазл і почнімо?

 

Пазли Be better puzzle це:

  • Ефективний інструмент саморозвитку
  • Прекрасний вечір з друзями
  • Оригінальний подарунок
  • Цікаве хобі

 

 

Ліки від стресу та інші властивості пазлів Be Better

Чи не найчастіше від усіх до використання антистресових іграшок вдаються офісні працівники. Поринаючи у гру, вони долають гнів, знімають тривожність, занепокоєння, напругу. Останнім часом все частіше обирають пазли для дорослих, іноді навіть не підозрюючи, що це не просто гра, а частина майндфулнес-медитації. І практична користь цих пазлів цілком обґрунтована на науковому рівні.

 

Веселий і корисний подарунок, який:

  • Покращує пам'ять
  • Збільшує концентрацію і фокус уваги
  • Підвищує продуктивність
  • Розвиває креативність

 

Звісно, є різні способи забути про щоденну рутину, проблеми та стресові ситуації. Але обираючи, згадайте про те, що спосіб розслаблення може бути й цілющим для організму, корисним для розуму і захоплюючим як пригода. І тоді оберете пазли — щоб побути на самоті, сконцентруватися на відчуттях і отримати приємні емоції.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.