Настільна гра Bombat Game "Смайл"

Новий продукт

Настільна гра Bombat Game "Смайл" Розгорнути

Гра в слова - це улюблене пояснення слів, вгадування відомих кіногероїв і кумедних персонажів з мультфільмів, завдання на реакцію і блискавичний підбір слів з цікавих тем, допоможе зробити ваш відпочинок яскравим, а гру незабутньою.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

425,00 грн.

 грати в слова можуть від 4 людей і більше;
 підійде для вечірки та сімейного відпочинку;
 легкі правила, час освоєння — до 5 хвилин;
 можна грати в слова з дітьми, спростивши гру так, як написано в правилах.

У «Смайлі» гравцям належить впоратися з трьома типами завдань (тобто це не тількі гра на вгадування слів):

1. Гра на згадування слів. За 1 хвилину гравці команди називають якомога більше слів, що починаються на певну літеру, які відповідають заданій темі. У залік йдуть іменники, в тому числі назви міст і інші загальні імена.

2. Гра на пояснення слів. За 1 хвилину команда повинна вгадати слова з колод різної спрямованості: Люди, Ознаки/Властивості, Емоції/Почуття, Предмети, Дії. Для виконання цього завдання гравці команди повинні вибрати одного зі своєї команди, який буде пояснювати слова в цей хід. Однокореневі слова і переклад на інші мови використовувати не можна, включаючи клінгонський, дотракійський і сандарін :)

3. Гра на вгадування персонажа. За 1 хвилину, гравець повинен вгадати персонажа, задаючи своїй команді питання. Команда може відповідати тільки «Так», «Ні» або «Частково», якщо на питання не можна відповісти категоричними «Так» або «Ні». Гравці команди також можуть підказувати гравцю, що вгадує, жестами або мімікою.

Виграє команда, фішка якої першої виявиться на фініші, подолавши все поле з завданнями завдяки повному взаєморозумінню і винахідливості!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.