Настільна гра Fun Games Тобі слабо?

Новий продукт

Настільна гра Fun Games Тобі слабо? Розгорнути

Напевно, хоч раз в житті ви чули фразу «А тобі слабо?» Зараз у вас є унікальна можливість потрапити на справжню пригоду зі своєю другою половинкою! Так-так, це гра для двох і питання тільки в тому, хто з вас більше сміливий, відчайдушний і цілеспрямований!

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

300,00 грн.

Гра побудована так, що в якийсь момент ви випадково виявляєте своє перше завдання. Виконуйте його і будьте попереду! Як своє завдання виявить ваша друга половинка - їй / йому доведеться або поступитися, або довести вам, що їй / йому не СЛАБО. Ну що, готові ризикнути? Чи СЛАБО?)

Коротко про правила:

Правила досить прості! Домовтеся про оригінальний приз, який отримає переможець, і - вперед! Все, що вам необхідно зробити, - вибрати карту із завданням і піднести її вашій другій половинці в нестандартній формі. Можна заховати її під чашку з ранковою кавою, підкласти в кишеню / гаманець, передати кур'єром і т.д. Головне - не віддавати просто в руки, інакше завдання доведеться виконати самому! У гравця, що отримав завдання, є три дні (якщо ви не домовитеся про виключення) на підготовку. Після цього завдання згорає і шанси програти збільшуються, тому що гравець упускає можливість заробити бал. Перемагає той, хто виконає більше завдань і, відповідно, набере більше балів. Бали за завдання записуються на спеціальний магніт для підрахунку балів.

У комплекті:
• 1 конверт з 15 завданнями для нього;
• 1 конверт з 15 завданнями для неї;
• 1 конверт з 10 спільними завданнями;
• інструкцію до гри;
• магніт-лічильник балів;
• маркер зі Стиратель.

Тип гри: від 18 років

Час на гру: необмежена

Кількість учасників: 2

Матеріал: Ламінований картон, папір

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.