Капучино Candy's "Конь копито"

Новий продукт

Капучино Candy's "Конь копито" Розгорнути

Подарунок, що бадьорить, дарує гарний настрій та заряд енергії? Це все про смачнюче капучіно, яке ще й ззовні, на упаковці, доповнено милими ілюстраціями, приємними компліментами та побажаннями 

Склад: цукор, сухе знежирене молоко, сироп глюкози, кава розчинна, какао-порошок, емульгатори, згущувачі та стабілізатори.

Вага: 100 г.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

100,00 грн.

Жоден день не обходиться без чашки кави – вона наче смачний будильник, що пробуджує нас та допомагає зібратись з думками, виділити декілька хвилин спокою зранку аби набратися натхнення на весь день.

Мабуть, саме тому, ця мила і весела пачечка капучіно такий хороший та універсальний подарунок друзям та колегам по роботі.

Можна дарувати окремо, а можна доповнити шоколадкою, корисним печивом чи «торбою щастя» з смачними шоколадками та передбаченнями всередині. В розділі «Упаковка» обрати бокс та все гарненько запакувати – буде смачний і дуже кльовий подарунок!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.