Імбирне печиво YUNA «Winter»

Новий продукт

Імбирне печиво YUNA «Winter» Розгорнути

Ціла банка смачного, свіжого імбирного печиво, яке нам спеціально печуть щороку перед зимовими святами!

Воно наповнене особливою любовью до свят, зими, подарунків і теплих розмов, веселих чаювань з друзями або в родинному колі.

Замовляй собі, щоб відчути настрій свята і веселощів, якщо його ще немає.

Або, щоб дарувати цей настрій друзям!)

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

0,00 грн.

Ух, смачне імбирне печиво у формі імбирного чоловічка, посоха чи ялинки, забавного оленя та ще й таке хрустке, ароматне - ідеальне до великої чашки гарячого чаю!

Створене в обмеженій кількості, ексклюзивно до зимових свят!

Склад: борошно, масло, цукор, мед, яйця, спеції (імбир, кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх), сода. Глазур: цукрова пудра, білок яєчний, лимонний сік.

Розмір пряника: 5х5 см

В банці 9 смачних пряників.

 

Банка імбирних пряничків з улюбленими символами зимових свят – це як гарантія святкового настрою на передодні свят. Прянощі додають особливий, неповторний смак, а милі малюнки викликають посмішку і радість.

Ідеальний подарунок до Миколая, на Різдво чи Новий Рік.

Банка імбирного печива буде чудовою ідеєю як милий і невеличкий сюрприз, який можна покласти на робочий стіл колезі, підкласти під подушку на Миколая чи залишити під ялинкою у Новий Рік.

Або можна просто замовити собі і хрумкати щодня по пряничку аби нічого не псувало ваш святковий настрій. Ну, а якщо якийсь Грінч прийде псувати вам настрій, то дозволяємо з'їсти вам цілу банку чипригостити нею Грінча, бо може він через те і злий, що не їв ще такого смачного святкового печива.

На нашому сайті ще багато таких милих, святкових і приємних дрібниць, які можна подарувати близьким і друзям до зимових свят, додати їх до подарункових боксів чи просто так потішити в звичайний день.

Ми впевнені, кожен день вартий того, щоб дарувати один одному такі солодкі подарунки і наповнювати радістю, сюрпризами життя!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.