Набір солі для ванни Lavander Petrushka

Новий продукт

Набір солі для ванни Lavander Petrushka Розгорнути

Подаруй неймовірно приємні хвилини відпочинку. Лише спокій, улюблена музика, аромасвічки і тепла ванна з розслаблюючою сіллю для ванн і пелюстками квітів. Морська сіль знімає стрес, позбавляє напруги в тілі, збагачує шкіру корисними елементами.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

180,00 грн.

Що як не морська сіль, яка багата на корисні мінерали, може чудово розслабити тебе після насиченого дня?

Налаштуйся на приємний вечір( а може і ранок чи день), набери теплу ванну, додай трішки ароматної солі та уяви наче ніяких турбот не існую, наче ти Клеопатра, що приймає квіткові ванни, наче все навколо створене, щоб дарувати тобі радість і задоволення.

Ароматне ефірне масло лаванди дуже сприятливо впливає на нервову систему, ефірне масло лимону дарує гарний настрій, гладеньку, пружну шкіру, підвищує концентрацію та настрій. Морська сіль містить цілий комплекс мікроелементів – калій, магній, йод –це ще той супер корисний комплекс для твого тіла. Проникаючи через пори, ці елементи покращують стан самої шкіри, ретельно дбають та збагачують кожну клітинку і мають позитивний, комплексний вплив на все тіло: знімають психоемоційне напруження після важкого дня, головний біль і загальну втому.

Ми знаємо, як буває важко знайти час для себе. Приймаючи ванну раз на тиждень, лише ці 20-30 хвилин подарують цілковите відчуття розслаблення та перезавантажать мозок.

До набору входить три, воістину, магічні колби:

-з морською сіллю та маслом авокадо (світлого кольору);

-з морською сіллю та ефірним маслом лаванди;

-з пелюстками квітів.

Аромат: свіжа лаванда

Вага: 55 г

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.