Скраб для тіла Petrushka Mojito

Новий продукт

Скраб для тіла Petrushka Mojito Розгорнути

Ніжна, мусова текстура, зі скрабуючими частинками морської солі, чудово очищує, допомагає вирівняти тон, робить шкіру підтягнутою та супер ніжною на дотик.

Ідеальний варіант для натхнення зранку чи розслаблюючого душу після насиченого дня. Чи ж не так? Шкода ще тільки, що фото не передає аромат. Дуже універсальний, свіжий і смачний аромат, якщо ви в пошуках подарунку.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

250,00 грн.

Потішити себе чи подарувати подрузі? Давайте і те, і інше))

Ніжний пілінг, очищення, зволоження та дбайливе скрабування – це магічне поєднання цього ніжного, сольового скрабу для тіла.

До речі, такий скрабчик буде класною, та що не менш важливо, екологічною альтернативою гелю для душу від різних масс маркет брендів.

Масло авокадо та мигдалю – глибоко зволожує. Скрабуючі мікрочастинки покращують кровообіг і оновлюють шкіру. Вітамінний комплекс, у складі скрабу, збагачує корисними елементами та живить все тіло.

Ефірні масла лимону та м’яти дають приємний заряд свіжості у супер спекотний день, а от зимою – навіюють спогади про літо і прохолодний лимонад на терасці. Серед своїх природніх властивостей, масла м’яти і лимону, мають чудову антисептичну дію, класно бадьорять вранці і налаштовують на відпочинок після насиченого дня.

Скраб можна використовувати двома способами. Перший, наносити на вологе тіло масажними рухами –ви отримаєте ніжний пілінг та приємне відчуття чистоти гладенької шкіри. Другий, наносити на суху шкіру для посилення скрабуючого ефекту і лише тоді змивати водою. Використовувати радимо 1-3 рази на тиждень.

 

 

Склад: Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, PANTHENOL, вітамінний комплекс, масло авокадо, масло мигдалю, харчовий барвник, ароматичне ефірне масло лимона та м’яти.

Не містить парабенів.

УВАГА! Не використовуйте засіб після гоління, якщо маєте на тілі висипання, почервоніння, опіки чи ранки.

Перед використанням зробити тест на індивідуальну чутливість компонентів, нанесіть засіб на декілька хвилин на згин ліктя.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.