Календар-планувальник Gifty Гусь Астролог 2021

Новий продукт

Календар-планувальник Gifty Гусь Астролог 2021 Розгорнути

Настінний перекидний календар планер на 2021 рік Гусь - це ідеальний подарунок на Новий рік чи День народження. Календар-планер Гусь формату А3, створений для тих, хто любить планувати, використовувати оригінальні речі і має гарне почуття гумору.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

300,00 грн.

НАПОВНЕННЯ КАЛЕНДАРЯ-ПЛАНЕРА 

Великий настінний перекидний календар Гусь Астролог містить 12 найновіших ілюстрацій Надьожної з легендарним Гусем, а також календарну сітку з місцем для планування. Календар Гусь на 2021 рік легко впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати або офісу. Радимо повісити перекидний календар-планер на видному місці, щоб кожен раз відзначати в клітинках з датами важливі зустрічі, плани і майбутні події.

Гусь - це персонаж, який на слуху у багатьох і є автентичним українським мемом. Тому, настінний календар Гусь точно знайде свого шанувальника і серед ваших друзів! Гусь знає, що «високосний рік - для птахів високого польоту», тому буде щодня давати мотивацію йти до своєї мети і змітати все на шляху. Його злободенна іронія на сторінках перекидного календаря-планера піднімає настрій, а поради забути про справи і нарешті відпочити або влаштувати собі «день шоколаду» дивно переконливі;)

КОМУ ПОДАРУВАТИ

Не знаєте що подарувати на Новий Рік або День Народження друзям, колегам чи рідним? Подаруйте календар-планер Гусь, це річний абонемент на гарний настрій! 

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Формат А3, щільний папір,  13 стор., ілюстрації Надії Кушнір (Надьожної) спеціально для бренду Gifty. 100% українське виробництво!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.