Імбирне печиво YUNA «Моя любоу»

Новий продукт

Імбирне печиво YUNA «Моя любоу» Розгорнути

Якщо дарувати серце, то саме таке! Згідні?

Але краще цілу гору сердець! Смачних і яскравих, з романтичними і водночас смішними написами. Засипати ними цілу коробку, щоб у сумні моменти, чи коли стає дуже самотньо або хочеться романтики – діставати таке сердечко і смакувати.

Разом із чашкою чаю – ідеально!

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

20,00 грн.

Ух, смачне імбирне печиво у формі серця!Солодко-романтичний подарунок створений з любов'ю.

Склад: борошно, масло, цукор, мед, яйця, спеції (імбир, кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх), сода. Глазур: цукрова пудра, білок яєчний, лимонний сік.

Розмір пряника: 5х5 см

 

Солодкий, як ваше кохання, імбирний пряничок у формі серця – це як супер смачна листівка-валентинка. Прянощі додають особливий, неповторний смак, а милий напис викликає посмішку і радість.

Ідеальний подарунок до Дня Валентина.

Пряник у формі серця буде чудовою ідеєю як милий і невеличкий сюрприз, який можна покласти на робочий стіл, підкласти в кишеню коханій людині чи залишити поруч з ранковою кавою.

Ось така вона романтика в простих речах! Погодьтесь, що ми часто забуваємо про такі маленькі, милі жести, які, насправді, дуже важливі і є тими невидимими ниточками, які скріплюють стосунки.

На нашому сайті ще багато таких милих і приємних дрібниць, які можна подарувати близьким і друзям, додати їх до подарункових боксів чи просто так потішити в звичайний день.

Ми впевнені, кожен день вартий того, щоб дарувати один одному такі солодкі серця, зізнаватись в коханні і наповнювати радістю, сюрпризами життя!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.