Авоська Sox Orange

Новий продукт

Авоська Sox Orange Розгорнути

Яскрава, компактна, екологічна – ця сумка стала стильним аксесуаром і екологічною альтернативою пластиковим пакетам. Корисний аксесуар для щоденних походів по крамницям.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

250,00 грн.

Плетені сумки «авоськи» знову набирають популярності. Відомі в своєму радянському минулому, вони знову повернулись на «зеленій» хвилі екології, але тепер в яскравих кольорах і різних формах.

Компактна і містка –  авоська чудово виручає, коли ти раптово зазирнула в магазин біля дому і взяла трохи більше, ніж банани і хліб. Вона не займає багато місця в сумці, тож ти завжди можеш носити її з собою.

Унісекс – універсально класно виглядатиме як в чоловічих руках, так і в жіночих.

Стильний аксесуар – фото з авоськами отримують все більше лайків в інстаграмі, а наша планета радіє, що це не пластиковий пакет з супермаркету.

 

Якщо ти ще не маєш такої класної авоськи, то замовляй скоріш. До речі, це хороший подарунок друзям, яким також не байдужий екологічний стан нашої планети.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.