Відривні купони для закоханих BeriDari

Новий продукт

Відривні купони для закоханих BeriDari Розгорнути

Здається час розбавити буденність. Відривні купони – це цікаві завдання для спільного виконання. Даруючи такі купони, ви зобовязуєтесь зробити все, що написано. Бажання, які приховували або соромились озвучити – тепер доступні. Разом з купонами ви даруєте і позитивні емоції, і час проведений разом. Ну що, почнемо?!

Розмір купонів: 20,5 х 8см
Всередині: 20 купонів
Мова: українська

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

125,00 грн.

Чи можете ви назвати проведений з партнером час «якісним»?

Якісний час - коли ми приділяємо всю увагу лише коханій людині. Погуляти, поговорити, відчути щось нове, прожити разом незвичайні емоції – це саме те, про що ми забуваємо через щоденну рутину. Спільне дозвілля заставляє абстрагуватись від зовнішніх обставин та подивитись один на одного по-новому. 

20 купонів – 20 завдань чи прохань, які дозволяють відчути себе дитиною, яка може просити все що захочеться. Завдяки письмовій формі, домовленість є обов’язковою до виконання. Є завдання, які, можливо, ніколи й не робили, як от масаж усього тіла або розмова про відверті бажання.

Як розпоряджатись купонами?

Ви даруєте їх коханій людині. По-бажанню, він/вона обирає будь-який та вручає вам. Після виконання, на купоні потрібно поставити дату та підпис, чим підтверджується успішне завершення завдання.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.