Блокнот Gifty Гусь Ученіє свєт

Новий продукт

Блокнот Gifty Гусь Ученіє свєт Розгорнути

25 життєвих сюжетів від ілюстратора Надьожної на всі випадки життя, стильне оформлення сторінок і безлімітний «Гусь-power» на кожен день. У будь-якій ситуації тримай хвіст пістолетом, а блокнот з Гусем під рукою!

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

390,00 грн.

ОСОБЛИВОСТІ :

Яскрава обкладинка особистого блокнота з оксамитовим ламінуванням. Усередині кожного третього розвороту – авторські малюнки. Без гострих словечок: всі написи пройшли цензуру;)

Якісний щільний папір красивого блокнота (100 г/м2) – німецький Мункен. 160 сторінок із заокругленими кутами приємного молочного кольору. Універсальна розмітка в світло-сіру крапку дуже зручна як для підрахунків, так і для креативу.

КОМУ ПОДАРУВАТИ :

Особистий блокнот з Гусем – необхідний помічник для кожного, хто понад усе любить вчитися. У вас же є знайомий, котрий сьогодні йде на йогу, завтра на майстер-клас з живопису, а через місяць у нього запланований курс вивчення латини? Ось саме йому й не обійтися без чіткого розкладу в красивому особистому блокноті.

Цей красивий блокнот підходить студенту-математику, філософу, художнику – немає ніяких обмежень! Досить любити гумор і креативні речі. Гусь і його іронічні вислови допоможуть не занепадати духом і доводити всі справи до кінця.

Красивий блокнот з Гусем буде мотивацією вчитися і для вас. Зберігайте в записній книжці ідеї, плани, контакти, відзначайте свій прогрес. Чим наочніше результати, тим більше бажання продовжувати!

Тип Блокнот
Формат 19х13 см
Кількість сторінок 160
Обкладинка Тверда з оксамитовим ламінуванням
Матеріал Дизайнерський картон
Колір обкладинки Помаранчевий
Колір паперового блока Молочний
Особливості 25 життєвих сюжетів від ілюстратора Надьожної, розмітка в дрібну світло-сіру крапку
Дизайнер Надя Кушнір
Формат A5
Обкладинка М'яка
Вид Блокнот

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.