Блокнот Cuters Avocado

Новий продукт

Блокнот Cuters Avocado Розгорнути

Як би ми не любили мінімалізм, проти цього блокноту не можливо встояти. Він супер милий! І так, з одного боку він повністю вкритий блискітками.

Розмір: 18 х 11,5см

Сторінки: білі, нерозграфлені.

Детальніше

120,00 грн.

Ми хотіли написати, що це ідеальний подарунок своїй молодшій сестрі чи племінниці (бо їхні очі, наповнені щастям від цього блокноту, це щось неймовірне!), але вирішили написати як є – цей блокнот можна дарувати будь-кому, навіть сама серйозна людина не зможе встояти проти нього і на обличчі миттєво з’явиться посмішка.

Чим особливий цей блокнот:

Фігурна форма блокнота, що повторює малюнок.

- Передня сторона блокнота вкрита кольоровими блискітками (і це ще та милість!).

Компактний формат.

- Контрастні кольори, що миттєво піднімають настрій.

- Чисті сторінки, на яких зручно як писати, так і займатись творчістю.

- Кріплення пружинкою додає зручності в користуванні.

У сучасному світі девайсів може здаватись, що блокноти вже не такий актуальна річ на подарунок собі і друзям, бо все можна записувати в телефоні. Ми з цим не згідні і, якщо ви на цій сторінці, то певно мислите так само.

Тактильні відчуття. Ніякий телефон не замінить приємний на дотик папір на сторінках блокноту, цікаву обкладинку, яка відображає стиль та характер власника чи те приємне відчуття, коли викреслюєш чергову виконану справу.

Творчість. Кожен блокнот можна доповнити яскравими стікерами і дрібними помітками, нагадуваннями чи малюнками на сторінках. Письмо чи малювання активізують нашу розумову діяльність: одне речення йде за іншим, одна ідея за наступною. Нові персонажі та ідеї наче з’являються нізвідки, але вони були створені вашою рукою на цих сторінках.

Сприйняття мозком. З блокнотом не потрібна мати безліч програм, всі списки, дошки мрій і карти цілей можна вести в одному місці, а візуалізація та написання справ від руки зовсім по іншому сприймається нашим мозком. Друкування і писання – це різні речі. Під час написання наш мозок значно краще сприймає та засвоює інформацію. Жодна клавіатура не здатна замінити цінні механізми мислення та обробки інформації, які відбуваються, коли ми пишемо на папері.

Обкладинка Тверда
Вид Блокнот

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.