Ця стаття для тих, хто в черговий раз задається цим питанням "що подарувати хлопцю?!". Ми чудово розуміємо і поділяємо це відчуття розгубленості і відчаю, коли доводиться шукати черговий подарунок на якесь свято.

Саме тому ми зібрали ідеї які будуть актуальні як для початківців у цій справі, так і тим, хто вже далеко не перший рік у пошуках, коли здається, що вже передарували все можливе – без відчаю, ідеї є!

Отож, для зручності ми поділили подарунки по основним критеріям пошуку. До речі, ми вирішили одразу дати посилання на товари, де можна їх знайти та почитати біль детально.

ВЕСЕЛІ І НЕОРДИНАРНІ

1. Скретч-постери – це такі постери, де зібрано 100 цікавих справ, виконавши які, відчуваєш як життєвий досвід і пережиті емоції примножились в сотні тисяч разів. Нереально класний подарунок, який коштує невимовно дешево порівняно із тим, скільки кайфу він приносить.

Для чоловіків наші топи: 100 справ для справжнього чоловіка, 100 фільмів, 100 книг, 100 страв, 100 напоїв.

2.  Чекова книжка для нього – тільки чеки тут виписуєш нематеріальні у чому і весь кайф.

3. Гаманці з тайвеку – неординарний і практичний подарунок для чоловіків, які не люблять банальність.

4.Консервовані шкарпетки – корисно, весело і ще й з прикольними написами на упаковці.

5. Пофігін, антибухатін, пендалінактівіті та інші корисні препарати, які як панацея піднімуть імунітет, настрій та все, чого не вистачає.

6.Настільні ігри як «Будьмо» чи «Ширше рот» будуть крутим презентом тим, хто любить збирати гучні компанії. Ігри на випивання, роздягання та інші веселощі шукай тут.

 

КОРИСНІ І ЦІКАВІ

1. Почнемо з того, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. Тому не варто недооцінювати такий прикольний і практичний подарунок як тарілка з якимось класним принтом.

2. Більш практичного подарунка ніж чашка просто не існує – перевірено! Велика чашка з веселими написами і принтами, доповнюєте подарунок чимось смачненьким і він щасливий. Також радимо звернути увагу на термочашки.

3. Гаманець – шкіряний і стриманий, яскравий чи з принтом, неординарний з тайвеку чи супертонкі. Такий подарунок актуальний завжди.
Рюкзак чи бананка.

4. Картки для вивчення англійської мови – цікава методика вивчення дозволяє маленькими кроками поповнити свій словарний запас і нарешті не чекати перекладу улюблених серіалів, бізнес-інтервью та книг.

5. Ключниця – красивий і корисний подарунок. Якщо гаманець, рюкзак та інші цікаві штуки ве дарували))

6. Нижня білизна з цікавим принтом – завжди безпрограшний варіант.
Яскраві шкарпетки – тут радимо зібрати тижневий запас з яскравих шкарпеток. Він буде в захваті!

7. Мультитул –набір універсальних, складних інструментів в компактному вигляді та, що не менш приємно, красивій коробочці. Musthave кожного чоловіка.

8. Головоломки –здається, що все просто, але потім починається справжній кайф! Когось вони доводять до істерики, а комусь піддаються за 10 хвилин, але це однозначно крутий спосіб розважитись для прихильників непростих задач.
Світшоти – завжди безпрограшний варіант №2.
 

СТАТУСНІ І ПРАКТИЧНІ

1. Скретч-карта світу Black, Geographicабо Air красиво доповнять інтер’єр кабінета або кімнати. На них можна затирати країни і міста, які ви вже відвідали, а незатерті фрагменти карти будуть мотивувати до нових подорожей.

2. Парасольки Blunt відомі на весь світ своєю якістю та лаконічним дизайном. Чудовий варінт корисного і статусного подарунку.

3. Шкіряна обкладинка на паспорт або візитниця.

4. Блокнот для записів чи Продуктивний щоденник, який розроблений спеціально, щоб допомогти власнику розставити приорітети в роботі, особистому житті, виділити час на себе і позбутись непотрібною рутини чи справ, які забирають багато часу, але не ведуть до омріяної цілі. Продуктивний щоденник – це майже як особистий бізнес-тренер, тільки паперовий.

5. Неординарний чохол на ноутбук з цікавим принтом.

6. Набір мультитулів – супер корисна річ для кожного чоловіка. Маленький і компактний, розкладний набір найнеобхідніших інструментів, який завжди буде під рукою і виручить у найнеочікуваніший момент.

7. Тревел-кейс – стильний органайзер для документів, квитків, пластикових карток та грошей. Супер корисна річ для тих, хто часто подорожує та їздить у відрядження.

8. Тематичні картки для вивчення англійської мови бізнес, право, медицина – ідеальний подарунок тим, кому не вистачає часу відвідувати курси, але необхідно вивчити англійську мову. Проста методика у формі гри допоможе маленькими, щоденники кроками дійти до мети і не забере багато часу.

9. Шкіряний портфель або сумка – завжди актуальний, завжди практичний і хороший подарунок для чоловіків. Особливо для тих, хто працює в офісі і віддає перевагу бізнес кежуалу в одязі.

 

18+

1. Скретч-постер Камасутра – інтерактивний постер, де основною метою є виконання всіх 100 завдань (точніше поз із Камасутри). Красиві ілюстрації покриті спеціальним покриттям, яке потрібна затирати щоразу, коли ви спробуєте нову, для себе, позу з Камасутри. Ну а старі, знайомі пози буде не менш цікаво повторити, щоб їх затерти теж.

2. Настільна гра для двох «Сексополия» – чимось схожа із монополією, але більш гаряча та немає нічого спільного з економікою.

3. Настільна гра «Еродит» – супер весела гра і дуже класний подарунок тим, хто не соромиться веселитись на повну! Вона як поєднання Ерудиту і Актівіті, тільки на тему сексу і всього, що із ним пов’язано.

4. Правда или Дело: для пар – весела, відверта і трохи непристойна гра для ледь знайомих людей. Миттєво зруйнує всі кордони і подарує багато приємних моментів.

5. Правда или Дело: Камасутра – пікантна гра, для тих, хто бажає гарячих емоцій і не боїться відвертих завдань

6. Баночка із завданнями Sexchallenge – якщо хочеться додати різноманіття, інтриги і розваг в стосунки. Цікавий подарунок для пар, які вже не перший рік засинають разом і тим, хто тільки починає зустрічатись.

 

СМАЧНІ

1. Шоколадний набір «Коханому» – у ньому кожна шоколадка має окремий, неймовірно романтичний і милий напис з компліментом.

2. Арахісова паста з протеїном – смачнючий і корисний подарунок, який додаватиме сили до і після тренувань, буде чудовим перекусом, щоб ваш коханий ніколи не відчував журчання в животі.

3. Чай для справжнього чоловіка – міцний і одночасно із ніжним ароматом, як ваше кохання.

4. Шоколад «7 сторін любові» – 7 смачних шоколадок із висловами про кохання. Ідеальне поєднання, щоб висловити свої почуття коханій людині.

5. Варення «Коханому» зі смаком полуниця-м’ята чи мармелад апельсин-віскі «Справжньому супергерою» – для ласунів-гурманів і солодкоїжок.

6. Алкогольні цукерки – чудовий презент для поціновувачів смачного алкоголю та неординарних поєднань. Виготовлені по унікальній технології, вони зберегли в собі відсоток алкоголь і цікаве поєднання ягідно-фруктових ароматів з присмаком витриманого алкоголю в кінці.

 

РОМАНТИЧНІ

1. Скретч-постер для закоханих – інтерактивний постер, який має 100 цікавих, небанальних, романтичних і веселих завдань для пар. Такий подарунок додає нові барви і романтику у будь-які стосунки. Мотивує відкривати щось нове і по-новому дивитись одне на одного.

2. Романтична гра «Ти +Я» – гра, що допоможе краще дізнатись один одного та перетворить звичайний вечір у цікаву пригоду.

3. Купони всевладдя або чекова книжка для нього – купони із цікавими завданнями, які в стосунках ми починаємо лінуватись виконувати чи деколи, потрібен особливій привід, яким і може стати цей купон.

4. Листівки –такий простий, але такий важливий подарунок, якщо там написані правильні слова.

 

ПОДАРУНКОВІ БОКСИ

Тут ми вирішили не обмежувати вашу фантазію списками, а лише зробили декілька фото для натхнення. Такі бокси можна придбати у нас в шоурумі або довільно змінити його, додавши ті товари, які найбільше сподобаються вашим чоловікам.

Із будь-яких питань – телефонуйте нам +38 050 785 99 86. Будемо раді допомогти:)

 Подаруноковий бокс 1: Шоколадний набір "Камасутра", гра "Правда или дело: Камасутра", листівка, таблекти Тантричного кохання (всередині вітамін С); Подарунковий бокс 2: Набір з 3 шкартпеток "Хороший/поганий хлопчик", листівка, баночка із завданнями "Sex challenge", цукерки "Для супермена"; Подарунковий бокс 3: Шкіряна обкладинка на паспорт, чоловіче мило "Хвоя",  міні-листівка, мультитул.