Ох, гаманці – вічна класика подарунків, яка викликає найбільше питань.

По-перше, давайте одразу визначимося, що такий подарунок є максимально універсальним та знаходиться в категорії «унісекс», тобто гаманці можна дарувати як чоловікам, так і жінкам.

Проте, найбільша кількість продажів, саме як на подарунок, припадає на чоловічу аудиторію. Чи то ніхто не ризикує обирати жінкам гаманець, бо вони більш вибагливі в цьому виборі, чи то чоловікам не знають що ще обрати. На останнє питання у нас є окрема стаття і безліч підбірок з ідеями на нашій сторінці в інстаграмі – @findshos.

 

По-друге, давайте не будемо одразу виносити гаманці в категорію статусних, дорогих подарунків і дамо їм шанс буди як бюджетними, так і люксовими.

 

Кому і коли дарувати:

- на День Народження колезі, татові, мамі, брату чи у кого там ще день Х;

- на шкіряну Річницю Весілля;

- на Ювілей керівнику і далі по списку, залежно від того, у кого ювілей;

- на будь-яке інше свято, як 8 березня, День Матері, День Батька чи День Валентина.

Це дійсно абсолютно універсальний подарунок і, якщо ви розумієте, що старий гаманець у вашого друга, мами чи коханого, має досить потасканий вигляд – потіште їх таким подарунком.

Пам’ятайте, гроші люблять порядок і по фен-шуй мають завжди зберігатись в охайному гаманці.

 

Як обрати?

Якщо ви даруєте гаманець близькій для вас людині, то уважно придивіться, який гаманець він чи вона носить. Можна навіть здалеку розпитати чим він так до вподоби.

Ось пару пунктів на що треба звернути увагу при виборі гаманця:

1. Товщина. Дуже важливе питання при виборі гаманця.

Він може бути великим, майже як барсєтка і має вміщати все, навіть телефон.

А може бути супер тонким і це є великою перевагою в виборі, бо дуже багато чоловіків носять гаманці в кишенях штанів чи шортів і це досить принципове питання, щоб гаманець займав менше місця. Те саме стосується і жінок, бо часто потрібен окремо гаманець, який би поміщався в маленьку сумочку чи поясну сумку.

2. Кишеня для монет. Комусь така кишенька дуже необхідна, особливо європейцям, бо там дуже багато монет, а хтось збирає монети в кишеню, а потім лишає вдома. Жінки, все ж таки, частіше віддають перевагу гаманцям і портмоне з кишеньками для монет, а от чоловіки обирають без – бо чим тонше, тим краще.

Шкіряний гаманець

Гаманець зі шкіри

Гаманець з відділенням для монет

3. Купюрник чи затискач.

Затискач для грошей став дуже розповсюдженою моделлю серед чоловіків. Він супер тонкий, як правило, має 2 кишеньки для пластикових карт (куди можна скласти кредитку і права), деякі навіть мають кишеньки для монет, бо у нас все більше валюти переводиться в копійчану форму як в Європі. Вони зручні і прості в користуванні.

Купюрники ж є вічною класикою і чудово підійдуть тим, хто любить розкладати купюри охайно і по номіналу.

4. Матеріал. Найбільш розповсюдженим матеріалом є – шкіра. Вона може бути класична, гладенька і відполірована, а може мати вінтажний вигляд, якщо ви віддасте перевагу такому виду шкіри як «crazyhorse». Такі гаманці набули великої популярності за останні роки, бо цікаво відрізняються своїм неординарним виглядом і досить доступні по ціні.

Затискач для грошей зі шкіри

Жіночі шкіряні гаманці червоного кольору

Стильний чоловічий гаманець

Але не шкірою єдиною.

Для тих, хто є прихильниками екології і проти натуральної шкіри є чудові варіанти з еко-шкіри – синтетичного матеріалу, який ніяк не шкодить тваринам і має не менш стильний, презентабельний вигляд.

До речі, в останній час в Україні нарешті почали шити гаманці з тайвеку – також синтетичний матеріал, який ззовні нагадує папір, але ніяк не схожий на нього по своїм властивостям. Тайвек супер міцний, не рветься, не промокає і раніше його використовували в промисловості. До того ж, гаманці з тайвеку супер тонкі, що є ще одною перевагою. На ньому легко друкувати і у нас в шоурумах можна знайти дуже цікаві моделі, які за рахунок свої принтів стануть чудовим подарунком ITшнікам, мандрівникам і прихильникам неординарних, авторських принтів.

Паперовий гаманець з тайвеку

 

Ну що ж, основні критерії вибору гаманця або портмоне названі.

Залишилось лише обрати модель по визначеним характеристикам, красиво запакувати і презентувати!

Не забувайте, що упаковка не менш важлива за сам подарунок, бо чимало людей будуть пищати і умилятись від радості при вигляді красивої коробочки у подарунковому паперу і скажуть «о, який кльовий гаманець, дякую», коли відкриють.

До речі, упаковку до подарунка можна замовити онлайн на нашому сайті в розділі «упаковка».

Або просто приходьте до нас в шоуруми – у нас є і великий вибір гаманців по всім цим критеріям, і можна одразу гарненько запакувати.