Планета потребує екологічної свідомості від своїх мешканців. Ми не змогли і не хотіли залишатись осторонь. Пропонуємо декілька цікавих подарунків для всіх екологічно небайдужих відвідувачів нашого магазину: оригінальні еко сумки, бамбукові зубні щітки, термочашки та інші досить потрібні для кожної людини речі, які при цьому ще й принесуть користь навколишньому середовищу нашої планети.

Читай і лишай відгук: які еко товари хотілося б невдовзі побачити у нас на полицях?

 

Бамбукові зубні щітки

Всі бамбукові зубні щітки виготовлені з такого виду бамбуку, який не їдять панди, він дуже швидко росте і як правило на землях, які не придатні для фермерства, тим самим не шкодить їх діяльності.

На відміну пластмасовим щіткам, бамбукова щітка розкладається в землі у 20 разів швидше і не забруднює планету сотні тисяч років. Тож це досить цікава і екологічна альтернатива для нашого щоденного використання.

На нашому сайті ми маємо щітки в декількох кольорах. Замовляй собі і знайомим, потурбуйся про планету і своїх близьких друзів.)

Еко сумки

Хто ще немає зручної еко сумки? Ми зібрали в себе цікаву підбірку екологічних торбинок на нашому сайті. Вони різняться по дизайну, матеріалу і кольору, є з яскравим принтом і мінімалістичні, більші і менші, на застібці з кишеньками і самі стандартні.

Носити такі торбинки можна (і навіть дуже стильно!) як самостійний аксесуар, що чудово впишеться в повсякденний образ хлопця чи дівчини, так і на випадок незапланованих покупок, у складеному вигляді в своїй маленькій сумочці.

Ми любимо еко сумки за те, що з ними можна легко відмовитись від пакетів в супермаркеті, а ще за те, що серед них неймовірно стильні екземпляри, які транслюють наші думки через слова і малюнки. Цікавих торбинок дуже багато. Тобі лишилось тільки обрати свою і сказати «ні» пластиковим пакетам.

 


Ланч-беги


Їжу кладемо в лоточок і пакетик, правда? Ні, в ланч-бег! Спеціальну термо-сумку, яка збереже тепло і не дасть підлому соусу з салату протекти тобі у сумку.

Ланч-беги вже давно є частиною американської культури, яка у нас ще досі не прижилася. Шкода, адже вони дійсно дуже зручні, чудово захищають рюкзак від плям та запаху їжі, мають безліч різних розмірів та дизайнів, але головне, дозволяють позбутися нам від використання одноразових пакетів.

Якщо ти береш їжу з собою на навчання, на роботу чи навіть на пікнік – придивись до наших ланч-бегів, це дуже хороший подарунок собі і друзям.

 



Заварники для чаю

До одного дня, ми навіть не замислювалися, що кожен чайний пакетик – це маленький шматок пластику, який забруднює нашу планету і розкладається тисячі років. Краще купляти розсипний чай і заварювати в чашці. На випадок, якщо тобі не подобається плаваюче чайне листя в чашці, то наші багаторазові силіконові заварники стануть для вас чудовим, екологічним виходом з цієї ситуації.

Мають цікавий дизайн і будуть прикольно дивитись в прозорій чашці.

Придбати заварник собі чи на подарунок друзям, подивитись всі дизайни можна натиснувши сюди.

 

Термочашки

Думаємо, що всі вже давно знайомі з термочашками, вже давно мають свою і розповідати про те, яка це корисна річ і чудовий подарунок – немає потреби.

Але якщо ти, раптом, ще не маєш улюбленої термочашки, не носиш її з собою і не користуєшся знижкою 10% у багатьох кав’ярнях (знижка діє, якщо використовуєш власну чашку, а не паперовий стакан), то нагадаємо, що на нашому сайті є великий вибір термочашок на будь-який смак.

Тож будь свідомим, купуй собі термочашку і друзям подаруй! Економ гроші собі і сотні картонних стаканчиків планеті.



Дерев'яні іграшки

Навіть іграшки можна купляти дерев’яні, а не пластмасові. Адже вони швидко набридають дітям, ламаються і потім попадають в ту саму гігантську гору сміття, яке ще мільйони років буде нагадувати нам про себе.Привчати до екології можна з дитинства, розповідати і пояснювати дітям всю важливість екологічного життя, починаючи від сортування сміття до сімейних прибирань обраної ділянки в лісі, що поруч з вашим містом.

В нашій крамниці можна придбати неймовірно красиві і розвиваючі дерев’яні іграшки. Створені молодими українськими брендами з турботою про планету і ваших діток, вони цілком доступні по ціні і будуть хорошим подарунком.

 


Частина нашої продукції продається у склі, тож ви зможете дати баночкам друге життя. В пакуванні ми використовуємо коробки з переробленого паперу і пакуємо тільки у крафтові пакети. Намагаємося працювати з екологічними виробниками косметики і своєї продукції загалом. Ще багато чого попереду.

Будемо дуже раді почитати під цією статтею ваші пропозиції екологічних подарунків/продукції, яку б ви хотіли бачити в наших крамницях.