Бананка хутро Жовта Radiocat

Новий продукт

Бананка хутро Жовта Radiocat Розгорнути

Є речі поза часом, які зникають з гардероба тільки, коли зносилися і пора купити їм заміну. Сумка «бананка» або поясна сумка одна з таких речей. Так що порадувати себе такою покупкою – завжди хороший вибір, як і варіант для подарунка друзям – універсальний і практичний варіант, чого тут ще бажати.

Матеріал: штучне хутро

Розмір: 32х15см

Макс. довжина ремінця: 1,3м

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

450,00 грн.

Класична форма або новий дизайн? Не важливо, що ти обереш - і той, і той варіант буде вдалим рішенням. З поясними сумками від Radiocat і обирати не доводиться, вони тонко відчуває тренди вуличного стилю, сміливо граються з фактурами, матеріалом і кольорами, та завжди вдало поєднують класику і сучасні тенденції.

Незамінний аксесуар для любителів взяти все з собою і супер зручний в повсякденних справах.

Зручна, функціональна і практична - поясна сумка («бананка») звільняє руки і вміщує в собі всі необхідні дрібниці, які, до того ж завжди знаходяться в межах досяжності.

Поверх куртки або пальто оверсайз, з сукнями та спідницями, під джинси або піджак - поясну сумку можна носити як завгодно, вона вже давно стала універсальним аксесуаром, який можна поєднувати з будь-яким стилем одягу як для жінок, так і для чоловіків.

До речі, носити поясну сумку можна не тільки на талії, але і через плече - як crossbody, що часто стає більш практичним і зручнішим варіантом у використанні.

Матеріал Інше

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.