Декор

Подарунки для дому

Відображення 1 - 24 з 57 товарів

Будинок — це місце, де ти не почуваєш себе самотньо, тому що навколо тебе люди, яких любиш найбільше. Неважливо, скільки нам років, таке місце потрібне всім. Щоб потішити близьких, ми часто купуємо подарунки для дому, які створюють затишок, роблять життя комфортнішим.

Краще всього вкладені ті гроші, які витрачені на добробут в рідній оселі.

Фахівці магазину "Шось" підібрали асортимент недорогих товарів, здатних стати повноцінними презентами: вони малогабаритні, практичні, корисні в побуті та тішать око своєю нетривіальністю.

Що подарувати сім'ї для дому

декор

Пропонуємо універсальні предмети вжитку, які згодяться будь-якому сімейству, а тому їх сміливо можна вручити навіть малознайомим людям:

  1. Посуд — важливий елемент домашнього начиння, необхідний кожній хазяйці, причому його багато не буває;
  • тарілки, чашки з оригінальними малюнками, здатними зацікавити дітей та, можливо, додати їм апетиту;
  • келихи зі смішними, саркастичними, іронічними написами й зображеннями — прекрасний подарунок для дому: вони дивовижним чином позбавлять від відчуття провини за випите;
  • столові прилади: дорожній столовий прилад з бамбука в эко-чохлі незамінний для любителів пікніків та подорожей, металеві трубочки для пиття — прибічникам коктейлів;
  1. Декор — важливий елемент інтер'єру. Саме незначні деталі можуть стати яскравим акцентом в кімнаті:
  • свічки з вишуканими ароматами створять романтичну атмосферу й позбавлять від депресії;
  • фоторамки, фотоутримувачі — відмінні подарунки для дому, розташовані на стіні або тумбочці, тішитимуть поміщеними в них фото рідних людей;
  • вазони-органайзери, у тому числі ручної роботи, стануть родзинкою внутрішнього оздоблення кімнати.

декор

  1. Аромадифузори завдяки тонким ароматам наповнять приміщення майже відчутним затишком.

Той, хто довго нудьгував далеко від дому, знає, яке це блаженство — опинитися у власному ліжку.

У нас ви знайдете оригінальні подушки — корисні подарунки для дому, а також для мандрівників, як нагадування про домашнє тепло.

Необхідні дрібниці

Деякі речі-дрібнички значно покращують побут. До цього розряду відносяться, наприклад, утримувачі для ключів. На ключниці розташовані брелоки для усіх членів сім'ї: кожен візьме свої ключі, а по поверненню повісить у відведене місце. Зручно та практично.

Скретч-карти й мотиваційні постери прикрасять кімнати дітей та підлітків, навчать їх планувати свій час, вибирати правильні орієнтири в житті, неухильно рухатися до власної мрії.