Обкладинки

Обкладинки на паспорт

Відображення 1 - 24 з 126 товарів

Важко переоцінити важливість документу, що засвідчує особу власника: його пред'явлення вимагають все частіше. Обкладинка на паспорт залишається жаданим товаром, оскільки запобігає механічним ушкодженням, оберігає від зминання, дії вологи. Легше змінити кірочку, чим прошиту брошуру з особистим фото, вказівкою особистих даних, місця прописки.

Так, можна жартувати, що втрата документу сильно молодить, але кожен намагається не допустити такої ситуації: не доведеться тижнями ходити по установах, збирати довідки, щоб підтвердити свою особу. Ми розуміємо важливість офіційного посвідчення, тому презентуємо широкий асортимент товарів для збереження його презентабельності.

Обкладинка для паспорта

обложка на паспорт

У магазині "Шось" представлені аксесуари з різних матеріалів, що мають ряд переваг :

  1. Натуральна шкіра. Предмети з такої сировини відрізняються довговічністю, носкістю й практичністю. Усі забруднення без проблем видаляються з поверхні. Шкіряні вироби еластичні, легко згинаються при надяганні на посвідчення, вони не ламаються на згинах, не стираються, тривалий час зберігають показний вигляд. Стильна шкіряна обкладинка на паспорти коштує набагато дорожче, чим інші варіанти.
  2. Еко шкіра. Сучасний матеріал складається з поліуретану, нанесеного тонким шаром на ткану основу. Прес-шкіра відрізняється гнучкістю, водо- і морозостійкістю, високою стійкістю до зношування. Підкуповує ціна готового виробу, а також його екологічність і гіпоалергенність. Ще одна перевага екошкіри — можливість поєднувати різні кольори, що сприяє створенню оригінальних дизайнерських моделей.
  3. Фетр. Чохол на паспорт з щільної вовняної маси відрізняється високою міцністю, пластичністю. Це більше не про практичність, а про стиль.

обложка

Довговічність фетровим виробам забезпечують шкіряні вставки.

На усі види обкладинок, представлених в магазині, діє гарантія на три роки. Види суперобкладинок:

  • книжечка;
  • портмоне із щільною гумкою;
  • гаманець, який закривається на кнопку.

Купити обкладинку на паспорт у нас не складе труднощів.

Як обрати

Приступаючи до вибору товару, враховуємо стать власника, визначаємося з матеріалом та ціною, виражаємо власну індивідуальність. У магазині представлений широкий асортимент різноманітних принтів :

  • у дусі національних традицій: кольори нашого прапора, зображення герба, слогани й написи, що визначають ментальність: "Сало, борщ", "Любов до України";
  • тематика подорожей: "Час відвідати нові місця", "Японська хвиля", "Приємного вояжу"; така обкладинка на закордонний паспорт з написами англійською та французькою захистить важливий документ від псування;
  • рослинні орнаменти;
  • прикольні персонажі: Бендер, Їжачок в тумані.

Презентуємо також чохол для паспорта для пар: аксесуари виконані в одній стилістиці, але мають різне колірне рішення або написи.