Ігри та іграшки

Відображення 49 - 72 з 242 товарів
  • Настільна гра Fun Games Правда або Справа: БДСМ Настільна гра Fun Games Правда або Справа: БДСМ
    Доступно
    Настільна гра Fun Games Правда або Справа: БДСМ
    14083

    Тип гри: Пікантна гра Вік: від 18 років У комплекті: 100 завдань Матеріал: ламінований картон Виробник: Fun Games Shop, Україна

    390,00 грн.
  • Настільна гра Fun Games Правда або Справа: Для пар Настільна гра Fun Games Правда або Справа: Для пар
    Доступно
    Настільна гра Fun Games Правда або Справа: Для пар
    6997

    Пікантна гра для пар або дуууже близьких друзів, яка подарує безліч нових емоцій і приємних моментів! Якщо ви вже не перший день разом або виникає бажаєте ближче пізнати один одного, тоді пропонуємо вам зіграти у нашу гру «Правда чи справа: Для пар». Знайома всім з дитинства гра, яка містить цікаві завдання спеціально вигадані для пар і вже зовсім не...

    390,00 грн.
  • Настільна гра Fun Games Правда або Справа: Камасутра Настільна гра Fun Games Правда або Справа: Камасутра
    Доступно
    Настільна гра Fun Games Правда або Справа: Камасутра
    6998

    Пікантна гра, для тих, хто бажає гарячих емоцій і не боїться відвертих завдань! Якщо ви вже не перший день разом і виникає питання «чим зайняти сьогодні вечір?» або бажаєте ближче пізнати один одного, тоді пропонуємо вам зіграти у нашу гру «Правда чи справа: Камасутра». Знайома всім з дитинства гра, яка містить цікаві завдання спеціально вигадані для пар...

    390,00 грн.
  • Настільна гра Fun Games Сексополія Настільна гра Fun Games Сексополія
    Доступно
    Настільна гра Fun Games Сексополія
    6999

    Пікантна гра, яка цікаво урізноманітнить ваше інтимне життя і допоможе дізнатися багато нового один про одного. Чимось схожа із монополією, але більш гаряча та немає нічого спільного з економікою.

    1 200,00 грн.
  • Настільна гра Fun Games Ширше рота Настільна гра Fun Games Ширше рота
    Доступно
    Настільна гра Fun Games Ширше рота
    6991

    Хто ж не любить посміятись? Ця гра чудово підійде для великої компанії, веселих жартів та незабутніх розваг на вечірці. В чому суть гри? Все просто, вам лише потрібно зрозуміти, що саме намагається сказати ваш друг, коли гра почалась. Повірте, це дуууже весело і досить не просто, як виявляється по ходу гри.

    600,00 грн.
  • Настільна гра Fun Games Ширше рота- Хтиве доповнення 18+ - Доповнення до гри Настільна гра Fun Games Ширше рота- Хтиве доповнення 18+ - Доповнення до гри
    Доступно
    Настільна гра Fun Games Ширше рота- Хтиве доповнення 18+...
    14082

    Тип гри: Гра для вечірки, сімейна У комплекті: 100 карток. Матеріал: ламінований картон Виробник: Fun Games Shop, Україна

    300,00 грн.
  • НАСТІЛЬНА ГРА ЛІНІЯ ЧАСУ НАСТІЛЬНА ГРА ЛІНІЯ ЧАСУ
    Доступно
    НАСТІЛЬНА ГРА ЛІНІЯ ЧАСУ
    14081

    Наповнення 100 карток Кількість гравців 2-8 Вік 10-110 і більше! Орієнтовний час партії 15-30 хвилин Пакування коробка 10.5х14 см Дизайн Книга-мандрівка

    890,00 грн.
  • Настільна гра про Україну «Шевченко питає» Настільна гра про Україну «Шевченко питає»
    Доступно
    Настільна гра про Україну «Шевченко питає»
    13579

    Це настільна гра про Україну зі 180 картками із запитаннями. У ній про культуру, постаті, символи, мову, історію та регіони України. Мова: українськаРозмір коробки: 15х12х3,6 смЩільність картки: 300 г/м2Спеціальний додаток: Вуса Шевченка

    750,00 грн.
  • Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Family" Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Family"
    Доступно
    Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Family"
    11367

    Dream&Do TALKS — колекція розмовних ігор для цікавого й усвідомленого спілкування. Твої історії та спогади, захоплення і мрії, принципи та переконання — буде час на питання про все. Спілкуйся весело та змістовно. Відкладай гаджети і давай скоріше розповідай! Класна ідея для сімейної вечері чи свята.

    550,00 грн.
  • Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Friends" Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Friends"
    Доступно
    Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Friends"
    11368

    Dream&Do TALKS — колекція розмовних ігор для цікавого й усвідомленого спілкування. Твої історії та спогади, захоплення і мрії, принципи та переконання — буде час на питання про все. Спілкуйся весело та змістовно. Відкладай гаджети і давай скоріше розповідай! Класна ідея для вечері з друзями, вечірки, дня народження, дівич-вечора, парубочого вечора,...

    550,00 грн.
  • Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Love" Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Love"
    Доступно
    Настільна гра-розмова "Dream&DoTalks - Love"
    11366

    Dream&Do TALKS — колекція розмовних ігор для цікавого й усвідомленого спілкування. Твої історії та спогади, захоплення і мрії, принципи та переконання — буде час на питання про все. Спілкуйся весело та змістовно. Відкладай гаджети і давай скоріше розповідай! Класна ідея для романтичної вечері, побачення, прогулянки, домашніх посиденьок з вінішком.

    550,00 грн.
  • Пазл Be better puzzle «Colorful» Пазл Be better puzzle «Colorful»
    Доступно
    Пазл Be better puzzle «Colorful»
    45331

    Пазли Be better puzzle – це одночасно і цікава розвага, і корисний відпочинок, можливість зняти стрес і напругу після насиченого дня завдяки майндфулнес-медитації, яка додається до кожного пазлу. Як це працює? Читайте в описі нижче. Be better puzzle – чудовий антистрес-подарунок колегам по роботі, друзям і рідним!

    290,00 грн.
  • Пазл Be better puzzle «Travel» Пазл Be better puzzle «Travel»
    Доступно
    Пазл Be better puzzle «Travel»
    45336

    Пазли Be better puzzle – це одночасно і цікава розвага, і корисний відпочинок, можливість зняти стрес і напругу після насиченого дня завдяки майндфулнес-медитації, яка додається до кожного пазлу. Як це працює? Читайте в описі нижче. Be better puzzle – чудовий антистрес-подарунок колегам по роботі, друзям і рідним!

    290,00 грн.
  • Пазл Be better puzzle «Triangles» Пазл Be better puzzle «Triangles»
    Доступно
    Пазл Be better puzzle «Triangles»
    45335

    Пазли Be better puzzle – це одночасно і цікава розвага, і корисний відпочинок, можливість зняти стрес і напругу після насиченого дня завдяки майндфулнес-медитації, яка додається до кожного пазлу. Як це працює? Читайте в описі нижче. Be better puzzle – чудовий антистрес-подарунок колегам по роботі, друзям і рідним!

    290,00 грн.
  • Пазли My jungle puzzle Пазли My jungle puzzle
    Доступно
    Пазли My jungle puzzle
    13429

    Погрузіться у вирій пригод і таємниць з цими захоплюючими пазлами My jungle puzzle! Ці пазли перенесуть вас у неймовірний світ зелених гущавин, екзотичних тварин і запаморочливої краси джунглів. Кожна деталь відтворена з неймовірною докладністю, дозволяючи вам насолоджуватись мінливими відтінками зелені, різноманіттям рослинного та тваринного світу.

    390,00 грн.
  • Пазли My picnic puzzle Пазли My picnic puzzle
    Доступно
    Пазли My picnic puzzle
    13422

    Зануртеся в смаколики літнього пікніку з цими захоплюючими пазлами. My picnic puzzle є ідеальним способом провести час та насолодитись чудовими моментами літнього відпочинку. Кожна деталь пазла відтворена з високоякісного картону, що забезпечує стійкість та довговічність. Чіткий друк та яскраві кольори роблять збірку пазлів ще цікавішою та захоплюючою.

    390,00 грн.
  • Пазли My unicorn puzzle Пазли My unicorn puzzle
    Доступно
    Пазли My unicorn puzzle
    13421

    My unicorn puzzle - це настільна гра, яка підходить для розваги, як дітей, так і дорослих. Цей пазл має рожеву картинку з миленьким зображенням єдинорогів, що являється чудовим подарунком для дівчаток, без обмежень по віку.))

    390,00 грн.
  • Подарунковий набір Лісові звірі Подарунковий набір Лісові звірі
    Доступно
    Подарунковий набір Lislis Лісові звірі
    5131

    Іграшки, що зроблені із відчуттям естетики та любові до діток! Чудово розвивають просторове мислення і фантазію у діток, не втратять свою актуальність і вигляд з часом.

    1 300,00 грн.
  • Розвиваюча гра O'Kroshka Випуск 3 Свято у ведмедя Розвиваюча гра O'Kroshka Випуск 3 Свято у ведмедя
    Доступно
    Розвиваюча гра O'Kroshka Випуск 3 Свято у ведмедя
    6171

    Чудовий і розвиваючий подарунок для дітей! Інтерактивний набір для творчості – це гра, що перетворить очікування свята у не менш цікаву подію, ніж саме свято.

    225,00 грн.
  • Розмовна гра «Digital detox» Розмовна гра «Digital detox»
    Доступно
    Розмовна гра «Digital detox»
    13716

    Розмовної гра, яка перетворить спільний час з друзями або родиною у щось цікаве із відчуттям якісного спілкуванням без гаджетів! Зблизити і дасть дізнатись щось новеньке один про одного. ЩО ВСЕРЕДИНІ?  125 веселих та глибоких запитань  В грі зібрані питання на різноманітні теми, включаючи подорожі, жарти, рутину, мрії та веселі історії з минулого. 

    590,00 грн.
  • Розмовна гра «Mystery of love» Розмовна гра «Mystery of love»
    Доступно
    Розмовна гра «Mystery of love»
    13717

    MYSTERY OF LOVE - розмовна гра, яка покращить ваш час у двох будь-де: під час вечері, у відпустці або під час смачного сніданку! ЩО ВСЕРЕДИНІ?  125 різнопланових, цікавих запитань Питання один одному допомагають пізнати один одного ще більше. Ці запитання підштовхубть на розвиток глибокої розмови, відкривають нові горизонти близькості, навіть, якшо ви...

    590,00 грн.
  • Розмовна гра «Super you» Розмовна гра «Super you»
    Доступно
    Розмовна гра «Super you»
    13715

    Розмовна гра для тебе, про тебе і саме той подарунок собі, який варто зробити! Ця гра - ідеальний спосіб провести час наодинці без гаджетів і насолодитися моментами саморефлексії та внутрішнього дослідження.  ЩО ВСЕРЕДИНІ?   125 глибоких запитань.  Питання, що допоможуть краще пізнати себе, розглянути свої цілі, мрії і переконання.  

    590,00 грн.
  • Розмовна гра «Ukrainian Culture» Розмовна гра «Ukrainian Culture»
    Доступно
    Розмовна гра «Ukrainian Culture»
    13305

    Розмовна гра по принципу «розкажи-покажи» Ukrainian Culture - це командна карткова гра, яка виведе вашу українську мову на новий рівень! ЩО ВСЕРЕДИНІ? Розмовна гра «Ukrainian Culture» містить в собі 70 тематичних карток і 560 слів для збагачення вашого українського словникового запасу.

    390,00 грн.
  • Іграшка - дзига  LisLis "Хуга, Метелиця" Іграшка - дзига  LisLis "Хуга, Метелиця"
    Немає в наявності
    Іграшка - дзига LisLis "Хуга, Метелиця"
    9777

    Дзига Lislis – давно знайома нам іграшка з дитинства, але в новій, дерев’яній інтерпретації, створена для тих хто цінує красу в простих речах і хоче дарувати своїм дітям тільки якісні іграшки. Серія іграшок «Хуга, Метелиця» - створені як іграшка-антистрес, яка розвиває спостережливість та покращує концентрацію уваги малюка. У наборі: 2 шт.

    190,00 грн.