Термочашка Warm 350 мл Black

Новий продукт

Термочашка Warm 350 мл Black Розгорнути

Користуйся частіше, термочашка чудово тримає температуру і буде корисною не тільки в холодні пори роки, але і літом, коли хочеться, щоб улюблений лимонад чи мохіто довше залишалися холодними. Бери з собою у подорож або на прогулянку, замовляй у неї каву на виніс і зменшуй кількість надлишкового сміття на панеті.

Об’єм: 350 мл

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

690,00 грн.

За що ми так любимо термочашки Warm:

Термочашка Warm має вакуумні стінки і спеціальне термостійке покриття ззовні, завдяки чому тобі буде зручно тримати термостакан, навіть коли всередині кип’яток;

Стильний і неймовірно зручний у використанні дизайн: термочашку можна відкрити як термос, а можна як чашку і вам буде зручно пити з неї в дорозі;

Термочашка тримає температуру до 10 годин. Заварюй гарячий чай і спокійно бери з собою в гори, він ще довго буде гарячим і зігріє тебе у потрібний момент;

Надійна і герметична, тож можеш не хвилюватися, що вона протече у тебе в сумці чи трісне при падінні;

Екологічне рішення для зменшення щоденного використання пластику. До речі, в багатьох закладах кава на виніс у власній термочашці може ще й зекономити тобі від 10 до 20% вартості кави. Подвійна користь для тебе і планети.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.