Конструктор на сонячних батарейках BitKit Аеропорт

Новий продукт

Конструктор на сонячних батарейках BitKit Аеропорт Розгорнути

Робот 6в1, який працює від сонячних батарейок. Діти можуть зібрати шість різних комбінації цієї моделі, що чудово розвиває просторове мислення і уяву, дозволяє отримати цікавий досвід комунікації з технікою та принципу роботи сонячних батарейок.

 

Вага: 0.17 кг

Розмір: 21 х 18 х 5 см

Рекомендовано дітям від 10 років.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

240,00 грн.

Що корисного: у формі веселої гри діти знайомляться з побудовою автоматизованих засобів, механікою і принципами роботи сонячної енергії.

Розвиваючий конструктор «Аеропорт» має 6 видів збірки: літак; вітряк; повітряний корабель; цуценя; човен; автомобіль.

Діти зможуть легко зібрати конструктор самі, експериментуючи по черзі з різними образами робота. В конструкторі немає гвинтиків, чи якихось деталей з якими б діти не впорались. Щоб привести робота в дію, потрібно лише приєднати до нього сонячну батарейку, яка йде в комплекті. Сонячні промені почнуть попадати на іграшку і вона буде рухатись. На цьому етапі батькам буде досить доречно пояснити малечі як саме відбувається цей процес і що це не магія, а наука.

Альтернативні джерела енергії досить цікава тема, за ними майбутнє і розповідати про це підростаючому поколінню ніколи не рано. Діти швидко поринають у світ науки і хочуть пізнавати щось нове ще і ще. З такою іграшкою наука стане простіше і веселіше.

Ще з малих років в дитині може зародитися бажання до пізнання альтернативних способів енергії і вивчення природничих наук, бажання до захисту навколишнього середовища та екологічного способу життя.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.