Конструктор на сонячних батарейках BitKit Автопарк

Новий продукт

Конструктор на сонячних батарейках BitKit Автопарк Розгорнути

Конструктор 7в1, який працює від сонячних батарейок. Діти можуть зібрати сім різних комбінації цієї моделі, що чудово розвиває просторове мислення і уяву, дозволяє отримати цікавий досвід комунікації з технікою та принципу роботи сонячних батарейок.

 

Вага: 0.25 кг

Розмір: 25 х 19 х 6 см

Рекомендовано дітям від 8 років.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

440,00 грн.

Розвиваючий конструктор «Автопарк» має 7 видів збірки: станція для підзарядки, яка трансформується у вантажівку; автомобіль; гоночний автомобіль; бульдозер; самоскид; автомобіль, що працює автономно на сонячній батареї.

Що корисного: у формі веселої гри діти знайомляться з побудовою транспортних засобів, механікою і принципами роботи сонячної енергії.

Діти зможуть легко зібрати будь-яке авто самі, експериментуючи по черзі з різними моделями. В конструкторі немає гвинтиків, чи якихось деталей з якими б діти не впорались. Модель стандартно складається із зовнішньої частини та конденсатора, який призводить в дію маленький моторчик. Їх можна заряджати за допомогою переносної зарядної станції, яка також є в наборі.

Щоб привести авто в дію, потрібно під’єднати його до станції. Вона має два входи: для підзарядки сонячною енергією завдяки сонячній батарейці та від звичайних батарейок типу ААА. Акумуляторній станції потрібно 10 секунд, щоб зарядити батарею моделі. Сонячній зарядній станції знадобиться трохи більше часу – 180 секунд.

На цьому етапі батькам буде досить доречно пояснити малечі як саме відбувається процес перетворення сонячного світла у механічну енергію. Альтернативні джерела енергії досить цікава тема, за ними майбутнє і розповідати про це підростаючому поколінню ніколи не рано. Діти швидко поринають у світ науки і хочуть пізнавати щось нове ще і ще. З такою іграшкою наука стане простіше і веселіше.

Різні види механічних машин, які можна безкінечно трансформувати, можна видобувати електроенергію від сонця і заряджати від неї машини – подарунок, що дарує значно більше ніж весело проведений час. 

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.