Конструктор BitKit Солікар

Новий продукт

Конструктор BitKit Солікар Розгорнути

Автомобіль працює на солоній воді і знайомить дітей з новим ресурсом чистої енергії.

Чудовий подарунок – конструктор стає цікавою розвагою для дітей на довгі години. Він знайомить дітей з основами фізики, розвиває дрібну моторику рук та логічне мислення.

 

Вага: 0.095 кг

Розмір: 20.5 х 15.5 х 4.5 см

Рекомендовано дітям від 10 років.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

330,00 грн.

Що включає в себе набір: рамки з пластиковими елементами (2 шт); невеликий двигун з коннекторами; шестерня і вал; круглий вал; магнієві пластини (3 шт); лист нетканого матеріалу; металевий лист; піпетка.

 

Гра складається з декількох етапів взаємодії. Перший – зібрати конструктор. Дітки можуть зібрати автомобіль самостійно, чітко виконуючи всі інструкції, або ви можете допомогти і провести весло час разом, зібрати його разом.

Деталі автомобіля з набору: паливний модуль; пластикові елементи; металевий вал; мотор.

Паливний модуль складається з повітряного катода, магнієвого листа і нетканого матеріалу. Він виступає джерелом чистої енергії в автомобілі.

Завдяки фізичному явищу під назвою "електроліз", він призводить мотор в рух. Саме тому, конструктор не тільки весела гра з точки зору збірки, але й цікавий провідник у світ фізичних експериментів.

Зібрали автомобіль? Тепер другий етап – запускаємо в дію Солікар. Для цього потрібно зробити спеціальний розчин солоної води як це прописано в інструкції. Даєте пару крапель розчину в відсік мотору, який прописаний в інструкції, і автомобіль безперебійно працює 15 хвилин.

До речі, на одному магнієвому листі автомобіль може працювати неспинно біля 3-4 годин, а в наборі їх є 3, тож веселі розваги гарантовані ще надовго. Для зупинки автомобілю, потрібно вийняти його паливний мотор.

 

Подарунок, який розважить і відкриє захопливий світ науки діткам!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.