Електронний навчально-пізнавальний конструктор BitKit КіберКодер

Новий продукт

Електронний навчально-пізнавальний конструктор BitKit КіберКодер Розгорнути

Завдяки такому подарунки, діти можуть навчитися працювати з мікро контролером Arduino, програмувати на мові C / C ++ і збирати різні електронні схеми.

Вивчай світ електроніки на практиці!

Вага: 0.65 кг

Розмір: 19.5 х 18 х 7 см

Рекомендовано дітям від 14 років.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

2 300,00 грн.

«КіберКодер» містить в наборі біля 50 цікавих завдань, які зможуть на практиці показати дітям як створювати свої цифрові прилади та навчити елементарним основам мови програмування.

В основі конструктора лежить плата на базі мікроконтролера Arduino для вивчення електроніки та програмування на мові C / C ++. До нього додається навчальний посібник з докладними інструкціями і завданнями для самостійної роботи.

Arduino Nano - контролер з відкритим вихідним кодом, який може використовуватися в різних пристроях. Плата призначена для підключення і найпростіших периферійних пристроїв, таких як кнопки, датчики температури, освітленості, тиску і прискорення, і більш складних, як рідкокристалічні індикатори і світлодіоди.

Підліток зможе сам написати програму і змусити її взаємодіяти з різними приладами, посилаючи набір інструкцій для мікроконтролера. Познайомиться з мовою програмування C ++, на якому пишуться програми для Arduino, дізнається закони електрики і зможе побудувати свої електронні пристрої, починаючи від світлофора або сигналізації, закінчуючи більш складними роботами.

В комплекті є всі необхідні деталі для створення електронних схем і управління ними: різні датчики, регулятори, перемикачі, мотори, джойстик, 7-сегментний індикатор, LCD дисплей, модуль зв'язку, далекомір, bluetooth, макетні плати і 2 плати Arduino Nano. Виконуючи завдання з набору «Кібер Кодер», діти зможуть пройти цікавий шлях від азів до створення складних механізмів.

 

«Кібер Кодер» - пізнавальна розвага для підлітків і не тільки!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.