Електронний конструктор BitKit ОМКА

Новий продукт

Електронний конструктор BitKit ОМКА Розгорнути

Головна ціль цього конструктора – це показати дітям захопливий світ електроніки і пробудити бажання експериментувати, бути дослідниками світу навколо і вчити щось нове.

Простий і цікавий – конструктор не потребує паяння чи небезпечних дій для діток.

Вага: 0.11 кг

Розмір: 12.5 х 8.5 х 4.5 см

Рекомендовано дітям від 7 років.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

400,00 грн.

В комплекті: Інструкція; Батарейний відсік 3хАА (1 шт); Провід-перемички (20 шт); Мікросхема логіки 4х2-NOR (1 шт); DIP-перемикач на 3 позиції (1 шт); Світлодіоди зелені / червоні / жовті (12 шт); Транзистори біполярні (5 шт); Конденсатори електролітичні 22мкФ (10 шт); Резистори 100 кОм (10 шт) і 10кОм (10 шт); Макетна плата (1 шт); Пьезодінамік (1 шт); Мікросхема таймер 555 (1 шт); Клемник натискний (1 шт); Фоторезистор (1 шт); Кнопки тактові (4 шт); Конденсатори електролітичні 220мкФ (10 шт); Резистори 220 Ом –(10 шт); Конденсатори керамічні 10нФ (10 шт) і 100нФ (10 шт).

 

Всередині ви знайдете 20 цікавих завдань та схем, які миттю захоплять увагу дітей і вони поринуть у цікавий світ електроніки. В наборі є все необхідне, щоб навчити малечу власноруч створювати елементарні електронні прилади, тому пізнавальна розвага на декілька годин чи навіть днів – гарантована!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.