Натуральний Льодяник Gogodza Чорниця

Новий продукт

Натуральний Льодяник Gogodza Чорниця Розгорнути

Солодка спокуса, від якої важко втриматись!

Натуральні льодяники з сушеними фруктами – неймовірно красиві і не менш смачні.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

20,00 грн.

У складі лише українські сушені ягідки і натуральна карамель, яку засновники Gogodzaвиготовляють за старинним рецептом.Всі ягідки збираються вручну, найкращі з них потрапляють у сушку, щоб зберегти в собі максимум корисних мікроелементів і вітамінів, а потім з ними створюються красивільодяники для тебе.

Дитяча радість і спокій для мам. Не містять хімії, штучних підсолоджувачів та ароматизаторів. Натуральні солодощі Gogodzaцілком безпечні для юних організмів на відміну від, всім відомих, іноземних льодяників в яскравій обгортці і не природнім ароматом.

Природні компоненти і аромати літніх ягід швидко захоплюють любов дорослих і дітей. В сумці на постійній основі з’являється пара улюблених смаків, які піднімають настрій і тішать, коли хочеться чогось солоденького. Стає під сумнівом факт, кому вони купувались: собі чи малечі? В решті решт, у кожному дорослому живе маленька дитина, яка хоче собі такий красивий льодяник.

Хіба ж можливо стриматись і не спробувати їх?!

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.