Натуральний батончик Yo Sweets Шоколадний

Новий продукт

Натуральний батончик Yo Sweets Шоколадний Розгорнути

Корисний снек, який ми радимо завжди мати при собі.

Чому? Бо це джерело енергії і дуууже смачний перекус.

Не містить цукру! Складається лише з сухофруктів, горіхів та вівсяних пластівців, які принесуть максимум корисних елементів організму.

Вага: 50г

Склад: фініки, арахіс, вівсяні пластівці, какао, бананові чіпси, мед, морська сіль.

Детальніше

Цей товар більше не в наявності

24,00 грн.

З ним можна не хвилюватись, що сьогодні ви переїли багато солодкого, адже в складі кожного батончика Yo Sweets є важливі компоненти, які наш організм потребує щодня. Один чи три батончика – не страшно, ваш організм буде тільки вдячний за таку дозу потрібних вітамінів та мікроелементів!

Якщо ви обираєте смачний подарунок своїм близьким і хочете, він сподобався і був корисним – цей натуральний зерновий батончик чудовий варіант! Сподобається всім солодкоїжкам і тим, хто цінує натуральні, екологічні ласощі, слідкує за правильним харчуванням та не їсть цукор.

Можна давати діткам. Яскрава упаковка та солодкуватий смак, який дають мед та фініки, обов’язково сподобаються малечі і швидко стануть улюбленими ласощами.

Натуральні батончики YoSweets – смачний вибір, коли потрібно підзарядитись і дати нової корисної енергії організму. На роботу чи навчання, у подорож, на відпочинку в горах чи в довгу дорогу – не забувайте взяти з собою декілька улюблених батончиків YoSweets, щоб завжди мати корисний перекус для себе і поділитись з друзями.

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.