Флораріум Sho made Cube

Новий продукт

Флораріум "Cube" Розгорнути

Скляний вазон для сукулентів і рослинних композицій.

Розмір: 15*15 см

Ціна вказана без наповнення.

Рослинну композицію до флораріума можливо зробити під замовлення за додаткову оплату, даний вид послуги уточнюйте у консультантів нашого інтернет-магазину.

Детальніше

550,00 грн.

Неймовірно красиві, скляні вазони з різними маленькими сукулентами, кактусами, декоративними камінцями, пишним, зеленим мохом швидко завойовують прихильність.

Стильні та універсальні – вони ідеально вписуються у будь-який декор та стають цікавою ізюминкою в інтер’єрі офіса (шоуруму, квартири, кухні, тераси чи балкону). А головне, сукуленти абсолютно не примхливі у догляді! Розміщуйте флораріум осторонь від прямих сонячних променів, поливайте 1 раз на 2 тижні та насолоджуйтесь маленьким садом у вас на підвіконні. Ці скляні, незвичайні форми зачаровують своєю неординарністю, різноманітними геометричними формами та розмірами, що дозволяють створи в них найдивовижніші композиції. Не дарма декоратори часто використовують флораріуми як частину святкового декору наповнюючи їх різноманітними букетами квітів, підвішуючи до стелі, додаючи тим самим вражаючі акценти в атмосферу свята.

Рослинну композицію можливо зробити під замовлення за додаткову оплату, яка залежить від дизайну і рослинок. Даний вид послуги уточнюйте у консультантів нашого інтернет-магазину по телефону або на пошті, які вказані в розділі «Контакти».

Вид Флораріум

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.