Настільна гра Fun Games Сексополія

Новий продукт

Настільна гра Fun Games Сексополія Розгорнути

Пікантна гра, яка цікаво урізноманітнить ваше інтимне життя і допоможе дізнатися багато нового один про одного. Чимось схожа із монополією, але більш гаряча та немає нічого спільного з економікою.

Детальніше

1 200,00 грн.

У чому суть гри? По ходу гри гравці купують собі поля (сегменти)на карті. Коли один гравець потрапляє на поле іншого гравця, то має «розраховуватись» з ним різними сексуальними послугами (завданнями). Чим більше полів має гравець, тим частіше інший гравець потрапляє на них і виконує завдання. Всі вони різного степеню відвертості та інтимності, іноді з легким відтінком пошлості, але всі дуже спокусливі та приємні, від легких поцілунків і до…а чому б вам самим дізнатись? Замовляйте собі «Сексополію» і запевняємо, це буде найприємніша гра, в яку ви коли-небудь грали!

 

Тип гри: романтична, сексуальна, 18+

Матеріал: ламінований картон, пластик

В наборі: ігрове поле; комплект фішок для гравців; кубик; фішки часу; купюри; ігрові карти; карти дій «Пристрасні Бажання», «Скринька насолод», «Сексуальне поле»; стрічка-пов'язка; пір’їнка; лубрикант Pjur

Оплата

Готівкова - при покупці у фізичному магазині або післяплата при отриманні (при замовленні від 500 грн)

Безготівкова - онлайн оплата Visa/MasterCard або на картку ПриватБанк при замовленні у інтернет-магазині

Доставка

Самовивіз товару із магазину «ШОСЬ» у місті Тернопіль .

Інші міста:

- Доставка в інші міста здійснюється за допомогою служби доставки Нова Пошта.

- Витрати з транспортування замовник оплачує при отриманні товару за тарифом перевізника.

- При замовленні від 1500 грн. доставка безкоштовна

- Після того як кур'єр оформляє посилку, замовник отримує СМС-повідомлення з номером декларації, який необхідний для отримання товару на пошті.

Важлива інформація

- Після оформлення замовлення на сайті, протягом 24 годин, ми зв'яжемося з Вами для уточнення інформації щодо оплати та доставки.

- Після узгодження з менеджером, замовлення зберігається у магазині 24 години. Якщо потрібно продовжити бронь - звертайтеся до менеджера.