Щоразу бачите кислі лиця своїх рідних чи коханих, коли вони розгортають надто очікуваний (читай: нудний) презент 19 грудня? Або ж ви самі отримуєте щось небажане і хочете скласти wish list, аби вам знову не подарували щось не те? Тоді продовжуйте читати, адже зараз ви отримаєте порцію чогось неймовірного!

Оригінальні подарунки на Миколая: наш топ 7 із детальним описом кожного.

№1 Усі люблять засоби догляду за тілом та обличчям!

а якщо хтось, каже, що це не так – не вірте! Кожен, ну просто кожен, любить дбати про себе та своє здоров’я. Особливо це актуально у суворий зимовий період.

Наша шкіра благає про додаткові засоби, як от пахучі маселка та натуральні скраби. Як це приємно годинку-дві приділити собі коханій, запалити ароматичну свічку і виконати вечірню процедурку із скрабуванням. Чи кинути трохи ароматної солі для ванни та кайфувати, кайфувати, кайфувати!

Самі захотіли такий подарунок, еге ж? На щастя, у мережі наших крамничок є багато таких «смаколиків» для тіла. Ще є такі, як підійдуть для чоловіків! Він бородатий або дбає про свою шевелюру? У нас є різноманітні пасти та глини для волосся, віск для вусів та бороди. Запитуйте у консультантів чи замовляйте онлайн.

№2 Lunch is always a good idea

Хто ж не любить ланчувати? Робити перерву серед робочого дня і смакувати страви, випити потім кави чи чаю. А є ж і такі люди, які цього не встигають! Їхній робочий день надто насичений, щоб піти в столовку чи кафе. Або біля роботи й зовсім немає таких закладів. То ж, якщо знаєте таку людину і шукаєте їй подарунок – зручний ланч-бег для повсякденного використання.

Ось ознаки, які допоможуть зрозуміти чи справді цьому щасливцю потрібен такий аксесуар: він постійно повторює, що домашня їжа найкраща, любить готувати чи має когось, хто готує йому якнайсмачніше, не уявляє свого дня без смачних страв. Знайшли знайомі риси? То ж не зволікайте і купуйте ланч-бег батькам, друзям чи коханим.

Кажуть, що це універсальний вибір! Є вони різних розмірів для малих та великих їдоків, з лоточками всередині та у формі сумки  з термозберігаючим покриттям, зі стильним принтом або написом.  Навряд чи від такого подарунка відмовилися б спортсмени, офісні працівники та студенти. Ланч-беги – це стильно та корисно!

№3 Keep up with keep cup

Взагалі, keep up з англійської перекладається як продовжувати робити щось у тому ж темпі, тримати «планку». А що краще допоможе продуктивно продовжити роботу у будній день, аніж чашечка гарячої кави? Або ж змусить вийти по справах у зимовий день, коли не хочеться потикатися нікуди далі власної ковдри? Можна взяти щось тепленьке з собою у зручному горнятку й keep cup– саме така ідеальна термокружка.

Keep up - австралійський бренд, що здійснив справжню революцію у цій сфері. Адже їхні термокружки не лише класно зберігають температуру напою, але і є безпечними для середовища, бо виконані з екопластику, який можна переробити повторно. Ну хіба не круто? П’єш собі каву й одночасно рятуєш світ!

Вони мають приємний яскравий вигляд, дизайнерські рішення дозволяють подарувати їх чоловікам та жінкам, а ще вони є у двох зручних розмірах! Як на мене, то це одночасно оригінальний та романтичний подарунок на Миколая. Адже так ви покажете, що справді дбаєте про рідну людину.

№4 Ніщо так не мотивує подорожувати…як скретч-карта

Зазвичай, коли під час знайомства питають про хобі, багато людей скаже – подорожі, я люблю подорожувати чи мрію відвідати н-кількіть країн. Але як багато з них скаже – я часто подорожую, от кілька днів тому був у…? Точно, майже ніхто.

На жаль, багато воліє витратити більше на новий одяг чи прикраси замість подорожей. Матеріальне тут-і-зараз часто перемагає над перспективою отримати спогади, які завжди будуть з вами.

Отож, ви маєте такого знайомого «ждуна», який чекає незрозуміло чого, аби таки почати нарешті проводити свої дні в екзотичних країнах замість розглядати бірки з екзотичними назвами у магазинах? Подаруйте йому карту з чітким посилом: подорожуй, відпусти буденну реальність.

А які ж гарні є ці карти: стильна чорна із золотим напиленням, прозора для справжніх цінителів мінімалізму, у морському стилі з усіма можливими жителями океанів! Менші чи просто таки гігантські, з окремо виведеною Європою чи без, з пластику чи ламінованого паперу. Не вгадати з такою картою – просто неможливо.

№5 Зовсім недитячий подарунок: 3D пазли

Ми звикли зверхньо називати іграшками усе, що люблять діти, що вони використовують і за допомогою чого розвиваються. Але, дивлячись, на дерев’яні 3D пазли WoodTrick, важко назвати їх лише дитячими забавками, сконструйованими перш за все саме для дітлашні.

Що таке 3D пазли? Це набір із кількох десятків до кількох тисяч пласких деталей, які, керуючись інструкцією, можна перетворити на повноцінні 3-вимірні предмети. Кажу вам, це магія у коробці! Від маленьких кабріолетів до потужних вантажівок, каруселі та колеса огляду, гвинтівки (які ще й стріляють безпечними дерев’яними кулями) та пістолети із гумками – сучасні варіанти рогаток.

І усе це не лише для дітей! Ваші хлопці, чоловіки, мужчини та навіть дідусі точно зацінять такий сюрприз під ялинкою. Адже це цікаво, нестандартно(читай: не чергова пара шкарпеток), це розвиває і змушує задуматися як сконструйовано багато речей навколо нас. Жоден предмет зі колекції не статичний! Усі вони рухаються, обертаються, їздять чи стріляють, наприклад.

Це однозначно перлина у нашому топ 7 презентів до Миколая та ідеальний подарунок для хлопця будь-якого віку.

№6 Так, знову про подорожі – тревел-кейс

Скретч-карта скретч-картою, але з нею у подорож не вирушиш. Вона може лиш підштовхнути когось у потрібному напрямку. Якщо у вашого знайомого уже є карта, але досі немає зручного аксесуару для подорожі, зовсім не лишнім буде тревел-кейс.

Самі знаєте, як воно буває: у вас купа документів на руках, страховка і паспорт, видруковане бронювання чи кілька довідок. Все це мнеться, не пасує один одному за розміром, плутається і рветься. Не вміщається у бананку чи сумку і кожного разу доводиться розпихати все по нових місцях. Саме це, а не грабіжники, є нічним кошмаром кожного мандрівника:)

Тревел-кейс – це такий собі органайзер, що розташовує усе якнайзручніше. У них зазвичай багато відділень, куди можна покласти усі документи, готівку, картки, навіть маленький записник та ключі. Розроблений він так, аби бути достатньо великим, щоб вмістити усе потрібне, а інколи і зайвий бальзам для губ, що ну зовсім не вміщається у сумочці.

Точно, зовсім забули додати, що це не лише зручно, а й стильно. Тревел-кейс, який виглядає дуже солідно та модно, можна використовувати навіть як клатч чи органайзер для документів, подорожуючи лиш у напрямку дім-робота-розваги.

№7 Супергерої у світі парасольок – Blunt

Є і зовсім «тяжкі випадки», коли, здається, що неможливо вгодити людині, у якої є все…і навіть трохи більше. Але що ж тоді, не дарувати зовсім нічого? Безнадійних ситуацій не буває, принаймні так вважаємо ми у «Шось». Завжди знайдеться шось у «Шось» і навіть для вашого я-усе-на-світі-маю знайомого також є оригінальний подарунок на Миколая.

Такою ялинковою несподіванкою стане парасолька Blunt. Що? Парасолька у подарунок, серйозно? А чому б ні, – скажемо ми з упевненістю. Адже ця парасолька не вписується у жоден стандарт у цій сфері. Вона не просто захищає від вологи, вона змушує почуватися у безпеці в самому епіцентрі бурі! Надзвичайно стійка, зроблена із непромокаючого матеріалу, не гнеться при найсильніших поривах вітру (від 60 км/год і вище), безпечна для сусідніх очей та найважливіше – із гарантією від виробника.

Розробникам вдалося змінити сам принцип роботи парасольок за допомогою такого рецепту: додати дрібку стилю, підкріпити їх стриженем інновацій, розробити моделі для усієї сім’ї, розфарбувати кожну парасолю у різний колір та безупинно тестувати тестувати кожну(!) парасолю, щоб досягнути ідеалу. Хоч кажуть, що його (ідеалу не існує) Blunt спростує цю теорію, однією лівою спицею.

Досі читаєте про Blunt, замість дозволити собі негайно придбати такого «домашнього улюбленця» додому? Поспішайте, адже однієї такої парасольки буде мало! Якусь оберете чоловіку, захоче тесть чи кум.

Обережно: любов до цих аксесуарів передається після першого використання!

Для тих, хто дійшов до кінця Топ 7 і досі вагається….

До магічного 19 числа залишається не так багато часу, і знайти саме ті подарунки до Миколая видається вже не такою далекою перспективою.
Як вам наш ексклюзивний топ 7? Знайшли, що записати до власного листа? А що подарувати рідним? Отож, не гайте часу! Адже,
лише кліків чи телефонних дзвінків відділяє вас від омріяних подарунків. Можемо доставити вам все Новою Поштою чи підібрати у магазині, проте вибір лише за вами.